Stie careva un magazin online gen emag care accepta paypal? vreau sa cumpar o casca bluethooth pentru un samsung si un Bluetooth USB 2.0 Micro. Vreo idee ?
Versiune printabilă
Stie careva un magazin online gen emag care accepta paypal? vreau sa cumpar o casca bluethooth pentru un samsung si un Bluetooth USB 2.0 Micro. Vreo idee ?
same here. am vreo 50 de euro, iar deschiderea unui card visa nu ma incanta deloc.
Vezi poate are @Dan vreun magazin de gen postat aici.
Pe mine m-ar interesa un magazin online ( din Romania sau strainatate ) care comercializeaza iPhone-uri, iar termenul de livrare sa nu depaseasca 7 zile ( e cadou pentru cineva).
Eu am gasit solutia. Altshop.ro, sediul in Galati, foarte ok. Am comandat un stick 8gb, tastatura si casca bluethoot pe 22 iar azi m-am trezit cu postasu la usa, normal trebuia sa il ridic eu dar fiindca postasu e prieten bun cu tata a venit el la mine. Sunt foarte multumit de produse, se poate plati si cu paypal. Recomand cu cea mai mare placere.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Poti incerca emag.ro, evomag.ro si daca vrei replica pe ebay.eu gasesti foarte usor doar ca dureaza mai mult livrarea, poate si 2 saptamani. Daca vrei ceva original, emag si evomag sunt foarte ok.
mersi frumos vali. voi incerca si eu cat de curand, ca si asa dormiteaza banii in cont :P. cu atat mai bine ca merge si prin posta romana: taxe mai mici, nema graba.:)
A luat de acolo cineva telefoane? sunt ok?:)
Mersi val33ntyn de site si de sugestie , insa nu prea am eu incredere in vanzatorii de pe ebay. O sa incerc cu siteul sa vad ce gasesc.