Pagina 3 din 12 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 118

Subiect: Afiliere okazii.ro

danieladinca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Fost magazin de second hand, actual magazin de "arsuri" + second hand.
    Ai zis bine cu "fost"...
    Cat despre partea a doua a afirmatiei - te "arzi" si cand cumperi offline. Cumperi de la un magazin cu factura, esti protejat, cumperi din targ, iti asumi niste riscuri.

Si intrebarea mea este alta: de cand e domo brand? Brand la ce? Ce are domo deosebit de il face brand? Pe ce nisa?
    Cred ca deja ducem discutie spre alt nivel, si o dam in offtopic.
    Imi plac dezbaterile si respect parerile altora, dar nu e cazul pe acest topic. E ok ?

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    @DOMO nu are nici o treaba cu onlineul.
    Ceva ce nu stiam...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    @Tom te asigur ca atunci cand am inceput eu afilierea(sept-oct 2009) Ebay avea sistem dar nu accepta orice site. Victoria`s Secret la fel. Stiu ca eu incepusem unul timid si nu m-au acceptat nici unul nici altul in programele lor. Nu stiu acum daca mai au sau nu dar pe vremea aia sigur aveau.

Asta cu de ce unele branduri nu folosesc afilierea nu-i abordarea potrivita. Ei au peste 10 ani(poate si mai mult) de cand MA a luat avant, iar in timpul asta si-au format o parere, o directie. Dupa o vreme marile branduri isi aleg cativa afiliati mari cu care pot rula si nu-i intereseaza restul, asa ca pot avea un program dar nu-i public deloc. Uite la Avon in 2P. Diferenta e ca doar apare in 2P, dar ruleaza doar cu cine vrea. Presimt ca o sa mai vedem exemple de genul asta foarte curand.

Dupa comentariu lui @Danieladinca imi dau seama ca s-ar putea integra afilierea doar pentru unii useri si nu pentru toti. Poate lasa la alegere, cine vrea si cine nu, sa participe in programul lor, exact cum iti ofera posibilitatea sa-ti promovezi anuntul pe niste site-uri mari cu care au ei contract. Vom vedea..
    Toate brandurile mari au afiliere, dar nu pe sistem propriu, ci prin CJ sau altii. Doar ca accepta anumiti AFILIATI, nu pe toti. La Ralph nu cred ca sunt > 10. De ce?

Ti-am mai zis si repet, afilierea e utila, doar ca fiecare magazin are alta strategie, si e si normal. Momentan in romania suntem la inceput, dar nu pricep de ce nu invatam de la altii si preferam sa dam si noi cu capul. In 2 ani, in 2P o sa fie ca la CJ, aplici frumos, si te aproba magazinul sau NU. Trebuie sa ai site beton, comunitate si ........... multe reguli (vezi contractele de sute de pagini). Acum e haos.

Eu nu pricep de ce "in house", defapt pricep dar cum eu sunt carcotas, astept si alte opinii.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    @Tom dupa cate stiu eu DOMO nu are nici o treaba cu onlineul. Sper sa nu gresesc dar magazinul lor online este un serviciu externalizat si operat de catre o alta firma in schimbul unui comision. Respectivii se ocupa cam de tot ceea ce inseamna online.
    Mda, nu stiam, oricum site-ul e praf, dar mai ok ca Altex E si asta o idee. Am vazut la steaua, externalizare vanzare bilete pe 3%, pai au facut 3-4mil din bilete anul asta, fa un calcul cat a luat site-ul. E tot un fel de afiliere Te bagi?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de danieladinca Vezi Post
    Ai zis bine cu "fost"...
    Cat despre partea a doua a afirmatiei - te "arzi" si cand cumperi offline. Cumperi de la un magazin cu factura, esti protejat, cumperi din targ, iti asumi niste riscuri.

Cred ca deja ducem discutie spre alt nivel, si o dam in offtopic.
    Imi plac dezbaterile si respect parerile altora, dar nu e cazul pe acest topic. E ok ?

Ceva ce nu stiam...
    Nu e deloc offtopic. Tu "vinzi" ideea ca e ok cu magazinele pe ocazii pt ca si DOMO are! Cine e domo?

2013 S-a constituit SC Digistore SRL, parte a grupului Domo, care administreaza activitatea online a companiei si s-a deschis primul Showroom Domo.ro in Bucuresti la Baneasa Shopping City ( et 2 , deasupra zonei de food court) de aici DOMO.ro - Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C

E al lor romaniac.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Tom Avantajele unui program propriu sunt legate de libertatea de dezvoltare si confidentialitate. Daca tu vrei sa urmaresti cine stie ce statistici, poti implementa. Intr-o retea nu merge dupa cum vrei tu. Asta ar fi un exemplu, poate nu-i cel mai bun dar vroiam sa evidentiez putin libertatea asta de dezvoltare. Un alt atu ar fi platile sub forma de vouchere. Intr-o retea nu exista.
    Nimeni in afara de tine nu are acces la nr de afiliati, de vanzari, etc etc. Publici ce vrei tu, cand vrei tu. E mai safe, desi nu cred ca intr-o retea nu ar fi, dar parca esti mai linistit mai ales cand ai un brand mare.

Probabil Kidu ar putea sa mai ofere cateva ca-i in mijlocul actiunii

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

2013 S-a constituit SC Digistore SRL, parte a grupului Domo, care administreaza activitatea online a companiei si s-a deschis primul Showroom Domo.ro in Bucuresti la Baneasa Shopping City ( et 2 , deasupra zonei de food court) de aici DOMO.ro - Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C
    E al lor romaniac.
    In 2013 s-a constituit SC Digistore SRL. Dar pana anul asta? Poate gresesc dar eu asa am informatiile. Si apropo in Baneasa Shopping City parca au deschis un al doilea magazin nu primul. In fine Domo se tot restructureaza , inchide si deschide magazine. Pleaca de la Bucur Obor si deschid prin alte parti. Chiar sunt curios daca i-a adus pe profit strategia asta de a inchide magzine pe pierderi si deschiderea unor magzine noi langa alte branduri concurente.

danieladinca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare ca exemplul meu cu Domo a generat discutii cam multe.
    Tom: nu incerc sa "vand" o idee. Daca eram agent de vanzari la Netbridges, atunci da. Nu zic ca e "bine" pentru ca e si Domo. A fost doar un exemplu.
    Ca e ok sau nu strategia lor, e alta discutie. Pot sa va si spun de ce strategia lor pe okazii nu merge, dar iarasi e alta discutie.
    De ce e Domo brand ? Hai sa cautam definititia cuvantului "brand". Daca nu e producator nu e brand? Emag, Altex, Flanco sunt branduri sau nu ? Toti sunt reselleri ai acelorasi game de produse.
    Digistore SRL, parte a grupului Domo
    Deci e tot al lor, doar ca cine stie ce taxe si si impozite au scutit cu o noua firma...

Si chiar, il baga cineva in discutie pe Kidu?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de danieladinca Vezi Post

Si chiar, il baga cineva in discutie pe Kidu?
    Pai i-am zis, dar e ocupat cu afilierea, ca Afiliate Manager, ai avion personal si calatoresti foarte mult. Astazi a fost sa vb cu Amazon in Delaware, si ieri a fost si la Google. Acum a aterizat si deja are alt zbor catre japonia unde discuta cu Rakuten, despre introducerea unui feed de la Altex la ei pe site.

Si am si un inside: Altex o sa lanseze in premiera mondiala: Buy today, get today! Jut come to our store! (+ free shipping) sau Buy today, get today! Only in Stores! cu acoperire globala (mondiala). Si tot kidu are in fisa postului sa se ocupe de asta.

Back to ocazii. Sunt curios daca lasa in feed si produsele fara "drepturi", ca daca nu, mai greu cu vanzarile (conversia). Daca le lasa, or sa fie probleme pt afiliati. De ex: UGG, nu exista importator in Romania, si implicit nici produse cu "drepturi". Dar sunt inca 850 de oferte pe ocazii Cum promoveaza afiliatul produsele fara "drepturi" ?
    Ultima modificare făcută de Tom; 27th February 2013 la 23:51.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Tom: am propus schimbarea title la tine, din membru in troll, sau master troll. vedem.

Mi am dat cu parerea la inceput, sa vina mai mult info si vom intelege ce vor sa faca mai exact, din punctul meu de vedere okazii ar deschide o multime de nise noi, dar sunt curios cum vor balansa veniturile si comisioanele.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

)

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.338
    Putere Rep
    43

Implicit

Chiar ieri am avut o discutie cu un amic, i-au inchis cel de la okazii contul. A pus la vanzare un set de genti de masina, la specificatii a scris: Vand genti pe 17" pentru Audi, Skoda, Seat. I-am inchis contul pentru motiv ca vinde intr-un anunt mai multe modele. I-a contactat telefonic si le-a explicat ca rotiile lui potrivesc la mai multe modele, asta sa fie ghinionul lui?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Acum 2 zile, am primit mail "propunere sistem de afiliere okazii.ro" daca sunt interesat sa intru in sistem cu site-ul meu, si ca vor reveni cu detalii daca sunt interesat.

confirm spusele lui filip ca, din aprilie 2013, Okazii va da drumul unui sistem de afiliere propriu.

Cum va ziceam mai sus, am raspuns la propunerea lor si astazi au venit si cu detalii...
    Am pus prezentare primita despre sistemul de afiliere Okazii.ro aici (arhiva)

Daca va intereseaza detalii, comisioane si etc..

Multumesc,
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Pagina 3 din 12 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37
  3. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th July 2010, 22:49
  4. Magazin pe Okazii.ro
    De CODEX în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th August 2009, 14:58
  5. Nou program de afiliere
    De Marius Mailat în forumul Link-uri/Bannere