Postat în original de
Marius Morariu
@Tom te asigur ca atunci cand am inceput eu afilierea(sept-oct 2009) Ebay avea sistem dar nu accepta orice site. Victoria`s Secret la fel. Stiu ca eu incepusem unul timid si nu m-au acceptat nici unul nici altul in programele lor. Nu stiu acum daca mai au sau nu dar pe vremea aia sigur aveau.
Asta cu de ce unele branduri nu folosesc afilierea nu-i abordarea potrivita. Ei au peste 10 ani(poate si mai mult) de cand MA a luat avant, iar in timpul asta si-au format o parere, o directie. Dupa o vreme marile branduri isi aleg cativa afiliati mari cu care pot rula si nu-i intereseaza restul, asa ca pot avea un program dar nu-i public deloc. Uite la Avon in 2P. Diferenta e ca doar apare in 2P, dar ruleaza doar cu cine vrea. Presimt ca o sa mai vedem exemple de genul asta foarte curand.
Dupa comentariu lui @Danieladinca imi dau seama ca s-ar putea integra afilierea doar pentru unii useri si nu pentru toti. Poate lasa la alegere, cine vrea si cine nu, sa participe in programul lor, exact cum iti ofera posibilitatea sa-ti promovezi anuntul pe niste site-uri mari cu care au ei contract. Vom vedea..