Am primit primul comision, dar CTR-ul pe widget este extrem de mic, sper ca vor imbunatati widgetul pentru a avea un CTR mai bun, deoacamdata nu au activa posibilitatea de a genera link-uri individuale
Ataşament 2560
Versiune printabilă
Am primit primul comision, dar CTR-ul pe widget este extrem de mic, sper ca vor imbunatati widgetul pentru a avea un CTR mai bun, deoacamdata nu au activa posibilitatea de a genera link-uri individuale
Ataşament 2560
au lansat acum un nou tip de widget numit "widget fluid" ... sa speram ca va avea un CTR mai bun.
Ce face widget-ul fluid, mai exact?
Nu stiu, dar mie imi afiseaza "catuse pt picioare" si cineva mi-a spus ca ii afiseaza "vibratoare". Sa fie ora tarzie sau ne-a ginit? :)
ma eu nu am avut "norocu" asta :) e tot la fel ca widgetul normal doar ca "fluidul" are un fel de header cu logo-ul super ocazii.ro si arata ceva mai profi ... sper sa aiba CTR-ul ami bun. Insa cuvantul "fluid" chiar nu dau cu seama de la ce vine ... :-??
Poate vine de la faptul ca schimba reclamele/nu e static ? Am intrat si eu in "hora" azi. Sunt curios cat de bine merge. Sper sa dea drumul si la link-uri individuale, mai mult pe astea m-as baza.
si widgetul orizontal si cel vertical schimba reclamele la un anumit interval :) nu doar cel fluid. DA, si eu astept linkurile individuale, cu siguranta pe ele se bazeaza majoritatea si nu inteleg de ce dumnezeu sfantu nu le-a dat drumu ...
In cazul meu banner-ul okazii e mult sub cele de la eMag / Altex la CTR, totusi un site mai nisat poate face bani fumosi din acest sistem.
Super fain widgetul de la okazii!
Am pus pe un blog si am observat ca afiseaza automat reclame relevante cu pagina unde apare!
Nu mai trebuie setata manual categoria de produse, ca la Emag de ex.
Param pam pam: LINKURI!
Cand imi venise o super idee ca sa testez si eu afiliere pe Okazii fara link-uri am descoperit ca au dat drumul la link-uri, cel mai asteptat tool.
Sa aveti spor ca mie imi sta gandul numai la ce sa promovez.
pacat ca e foarte aiurea facut tool-ul pentru linkuri ... mai bine il facea ca la Profitshare sa ii dai un link si sa il transforme ...