-
Se pare ca m-am entuziasmat prea tare cu Okazii. Cred ca au o problema cu contorizarea click-urilor ce vin prin link-uri. Am promovat ieri ceva prin doua articole de pe acelasi site care este aprobat si activ in cont la mine, unul din articole a avut peste 300 de vizualizari, al doilea undeva la 120, insa nici un click. Am promovat si pe facebook, la fel, nici un click asa ca am incercat sa dau eu click numai ca prima data mi se incarca la infinit site-ul okazii, iar a doua oara a mers dupa 3-4 secunde. Am dat click pe link si de pe alt ip din alta locatie si nimic, in dashboard apar 460 afisari si 0 click-uri. Poate mai face si cineva vreun test ca sa fie mai elocvent. Nu uitati, vorbesc strict de link-uri text.
PS Pe site-ul in cauza mai toate articolele la care inregistrez peste 300 vizualizari am si 10-15 click-uri si de aceea imi parea ciudat faptul ca nu am nici un click inregistrat.
-
nici la mine nu se contorizeaza clicurile date pe linkurile de la ocazii .. cel putin in statistici nu le vad ...
-
Se pare ca apar din ce in ce mai multe probleme la statisticile retelelor de afiliere din .ro Stiu ca sunt ceva probleme nerezolvate si la 2parale, Profitshare, iar acum si la Okazii.
Nu inteleg de ce dai drumu la un tool extrem de asteptat (care este facut si aiurea) si care nu functioneaza la parametrii normali. Pana rezolva ei problema asta o sa abordez ideea mea initiala sa vad ce rezultate am cu widget-urile, dar fara link-urile text va fi greu sa lucram cu Okazii.
-
Ce probleme are 2p cu statisticile?
-
@RedHat - nu pot sa ma mai bag in treaba numita 2parale pentru ca numele meu provoaca rele tratamente aplicate altora, doar stiu ca sunt si ca nu se rezolva.
Cei de la Okazii m-au contactat fara sa dau eu vreun mail sau telefon si mi-au spus urmatoarele:
"Link-urile ce au fost create înainte de data de 10 iulie nu au mai putut fi
'salvate', din cauza asta nu se contorizează afișări și click-uri și te rugăm să
creezi alte link-uri."
Au mai spus si ca tool-ul este in beta deocamdata si daca are cineva de oferit feedback ei il asteapta cu placere.
Deci se citeste si acest topic si au un plus de la mine pentru faptul ca au tinut sa ma contacteze si sa-mi explice situatia. Se pare ca ii reiau in calcul.
-
dap. si eu am primit acest mail si m-a sunat Ramona (cea care se ocupa de afiliati) si m-a trezit din somn sa imi spuna cum sta treaba cu linkurile si cu tot :)
deci da ... isi dau interesul! INSA ... tot nu's multumit INCA de sistemul de afiliere okazii. rezultatele sunt destul de slabute. Daca ar face generarea linkurilor mai usoara ar fi super. Adica NU pe baza de categorii ci pur si simplu sa dau linku normal si sa apas un buton de generare. Ce dracu o fi atat de greu nu stiu ...
-
@adstart - pentru ca nu toate produsele de pe Okazii sunt incluse in programul de afiliere, de aceea au conceput tool-ul asta ciudat. Poate cu timpul vor gasi o solutie mai eficienta.
-
Cum merge afilierea cu okazii? Conversii? Rata de aprobare?
-
Mai functioneaza ceva pe la ei, sau doar cu numele? Am dat un click de control pe reclama mea si nu l-a contorizat. Deci e posibil sa nu functioneze, doar le facem reclama?
-
Am avut doua comisioane inregistrate si aprobate si eu nici macar nu am stiut,nu te anunta nici un mail !