Nici altex nu anunta.
Versiune printabilă
Nici altex nu anunta.
Putin offtopic.
Mi-am pus masina de spalat (vase) la vazare si am dat de asta: Noua grila de comisionare | Blogul Okazii.ro
Comisioane de 5% la telefoane mobile, it, etc?
Banuiesc ca vor sa eliminte produsele noi:)) si sa vanda doar second hand si fakes.
Parca era de vanzare okazii, dar cu comisionele astea, cu siguranta vanzarile scad drastic (se cumpara doar becuri de 5 ron:) ) si implicit 0% la afiliere!
O masina de spalat vase second (a mea) este 1000 ron. 50 ron comision? Ok. Dar daca am si 100 de becuri la vanzare?
Oare cat primesc afiliatii din vanzarile de becuri? :))
off: unii dintre voi fac afiliere pentru mobila de pe okazii, gen: http://www.okazii.ro/mobila-birou/sc...aly-a131231640 , asa ca ii inteleg, oricum fac bani. Dar totusi, cine cumpara un scaun de 5k ron second, de pe okazii?
scaun birou: 5.000 ron = second hand, fara factura, fara garantie, fara retur, fara...? Okakazie?
voua va functioneaza widgetul de la OKAZII ? mie mi-l dar daca dau click pe vreun produs apare o pagina cu ceva eroare ... si observ ca si pe libertatea.ro este la fel ...
problema asta e deja de 2 zile !!! nu se simte nimeni oare sa remedieze problema ? :)
Exact la ce ma asteptam, trimit vizitatori interesati de smartphone-uri si vand inele fashion la 25 de lei. Sa tot faci afiliere asa. NOT!
Sters. Sorry!
cum a mers afilierea de Black Friday la okazii ? :) aveti ceva rezultate ?
Okazii fac BF pe 29, iar eu azi nu pot sa accesez contul, ori e vreo problema ori au zis ca nu mai au nevoie de mine.
nici eu nu pot accesa contul
Acum am vazut ca au dat si ei drumul la promotii ca "antrenament" si din ce stiu landing page-ul cu BF nu poate fi convertit in link de afiliere, oare vor sa opreasca afilierea de BF (21-29)? Ciudat, puteau sa anunte, eu sper sa fie doar o problema.
am sunat acum pe Ramona (ea se ocupa de afiliere la ei) si mi-a zis ca va verifica sa vada la tehnic de ce nu merge ... azi dimineata mergea ...
dap. se pare ca nu merge sa faci link de afiliere la pagina de BF ... am incercat cu Bookmarklet Link Converter de la ei si nu merge. iar legat de Black Friday mi-a spus ca ma va suna in cateva ore ceva Cosmin sa imi dea toate detaliile ca sa va spun si voua.