Postat în original de
Marius Morariu
... asa ca va rog niste feedback. Ne-ar fi de mare ajutor
Multumesc!
Zic si eu, dar sa nu dai cu parul
Tu ai cerut review:
Arata ok, fata de alte shopuri, dar sa scriem si un feedback, cu toate ca o sa am site pe nisa:
- culorile nu se leaga deloc. Nu stiu cum arata site-ul inainte, dar logo din watermark arata mult mai bine.
- culorile de la meniu over (categorii) nu sunt ok, nu se citesc, iar poza mai bine o elimini, are transparenta completa, se vad bannerele prin meniu.
- nu as pune "nou" pe un produs, pentru ca implicit restul sunt "vechi".
- meniul e ok (partea cu logo si meniu) dar headerul nu se leaga, cine a facut design nu l-a nimerit.
- calea nu-si are rostul, ai doar level 2 la categorii (stiu, asa era in design
) - o parte din pozele de la producatori sunt jale, e nisa "bio" ar trebui sa oferi bio (imagini hd, culori viiiii, etc.), branza pe fundal de hartie creponata arata ciudat.
- 1024 x 768, rezolva buton de search (icon in field-ul de search) sau scoate-l si lasa live search, doar suntem in 2013.
- elimina afisarea numarului de produse si seteaza 30, nu ai multe in categorii, asa ca este inutila paginatia. Pe viitor, cand ai peste 30 produse in categorie, adaugi infinit scroll.
- elimina numerotarea la comentarii, atat timp cat nu ai. Nu da bine "0".
- decide: cu sau fara diacritice, acum ai mix.
- copy paste in descriere vine cu cod , sau aici, adauga in editor paste from notepad sau word by default.
- elimina momentan "oferta saptamanii" din pagina de produs. Iti strica blocul de related.
- ai nr de tel de 3 ori pe pagina de produs: header, sub comanda, stanga. Cam multa dorinta de apeluri telefonice, e redirect la 0900?

- cred ca e prea incarcata pagina de produs si prea putin continut pt user. In loc de descriere, are prea multe optiuni de iesire din pagina de produs.
- partea cu newsletter, e pusa ca sa fie. Introduci email, te redirecteaza cu eroare. Pai ma mai abonez?

- nu stiu daca e ok 5 ron daca aleg ramburs si nici butonul de actualizare cos nu are ce cauta acolo.
- adresa de livrare cu complet, cum ajung la suceava? La fel la localitate. E munca de chirurg sa nimeresc oras si localitate, o sa pierzi multi aici.
- etc
Seo nu ma bag, ca te ocupi tu, iar ce am scris mai sus e destul pt moment.
Ultima modificare făcută de Tom; 5th October 2013 la 00:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.