Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 44 din 44

Subiect: Bioportal- Afiliere 2Parale

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    ... asa ca va rog niste feedback. Ne-ar fi de mare ajutor

Multumesc!
    Zic si eu, dar sa nu dai cu parul Tu ai cerut review:

Arata ok, fata de alte shopuri, dar sa scriem si un feedback, cu toate ca o sa am site pe nisa:

• culorile nu se leaga deloc. Nu stiu cum arata site-ul inainte, dar logo din watermark arata mult mai bine.
    • culorile de la meniu over (categorii) nu sunt ok, nu se citesc, iar poza mai bine o elimini, are transparenta completa, se vad bannerele prin meniu.
    • nu as pune "nou" pe un produs, pentru ca implicit restul sunt "vechi".
    • meniul e ok (partea cu logo si meniu) dar headerul nu se leaga, cine a facut design nu l-a nimerit.
    • calea nu-si are rostul, ai doar level 2 la categorii (stiu, asa era in design )
    • o parte din pozele de la producatori sunt jale, e nisa "bio" ar trebui sa oferi bio (imagini hd, culori viiiii, etc.), branza pe fundal de hartie creponata arata ciudat.
    • 1024 x 768, rezolva buton de search (icon in field-ul de search) sau scoate-l si lasa live search, doar suntem in 2013.
    • elimina afisarea numarului de produse si seteaza 30, nu ai multe in categorii, asa ca este inutila paginatia. Pe viitor, cand ai peste 30 produse in categorie, adaugi infinit scroll.
    • elimina numerotarea la comentarii, atat timp cat nu ai. Nu da bine "0".
    • decide: cu sau fara diacritice, acum ai mix.
    • copy paste in descriere vine cu cod , sau aici, adauga in editor paste from notepad sau word by default.
    • elimina momentan "oferta saptamanii" din pagina de produs. Iti strica blocul de related.
    • ai nr de tel de 3 ori pe pagina de produs: header, sub comanda, stanga. Cam multa dorinta de apeluri telefonice, e redirect la 0900?
    • cred ca e prea incarcata pagina de produs si prea putin continut pt user. In loc de descriere, are prea multe optiuni de iesire din pagina de produs.
    • partea cu newsletter, e pusa ca sa fie. Introduci email, te redirecteaza cu eroare. Pai ma mai abonez?
    • nu stiu daca e ok 5 ron daca aleg ramburs si nici butonul de actualizare cos nu are ce cauta acolo.
    • adresa de livrare cu complet, cum ajung la suceava? La fel la localitate. E munca de chirurg sa nimeresc oras si localitate, o sa pierzi multi aici.
    • etc

Seo nu ma bag, ca te ocupi tu, iar ce am scris mai sus e destul pt moment.
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th October 2013 la 00:30.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    Marius,

Vis-a-vis de emailurile care ajung in spam. Am aruncat o privire scurta si cred ca nu e SPF-ul setat corect.

Vei avea probleme, in unele cazuri mailurile vor ajunge in spam.
    Am testat eu cu o adresa nou de Gmail si ai intr-adevar dreptate. Mailurile se duc si acum in spam desi , cum am zis mai devreme, mi s-a spus ca s-a remediat problema.

O sa-i bat la cap sa se puna pe treaba. Mersi inca o data!

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

@Tom Mersi mult de feedbackul detaliat. Nu dau cu parul pentru ca ne ajuta sa facem treaba buna.

O sa-i bat la cap sa rezolve multe din ce-ai scris tu aici pentru ca ai dreptate. Sper sa fie receptivi ca nu iau eu decizile astea

La SEO nu ma bag nici eu, nu-i nici in aria mea de lucru si nici nu ma pricep extrem de mult cat sa iasa profesionist. Stiu ca exista un contract cu o firma care face treaba asta.

Proiectul tau il stiu, defapt ce-ai scris pe aici pe forum. Nu cred ca exista vreun conflict intre businessuri. Hai, poate unul mic pe mancare naturala, desi nici ala nu se atinge foarte mult.

Succes!

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Cola ECO si sucuri BIO pentru indulcire si vitaminizare

Promovati sucuri si siropuri de :

- pere
    - piersici
    - mere
    - zmeura
    - coacaze
    - capsuni si multe altele

Pentru a fi la curent permanent cu noutatile va recomand si abonarea la newsletterul Bioportal care se trimite periodic

Conversii si SANATATE!

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi incepator afiliere 2parale
    De Popa Mihai în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 102
    Ultimul Post: 8th June 2015, 22:44
  2. Afiliere prin Jingle.ro -> 2Parale
    De puthre în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th April 2013, 19:06
  3. contract afiliere 2parale
    De N.Paul în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5