Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 97

Subiect: 2P CMS - versiunea 1

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu ma ocup cu afilierea, comentez ca un outsider.

Toto are dreptate. Ati platit si ati primit softul, ca va fi open source asta e alta treaba, nu ati cumparat drepturi depline asupra lui!

Si eu am cumparat un cutit de bucatarie Miracle Blade, iar ulterior a fost o promotie de "n" cutite gratuite. Vecina mea chiar a prins un cutit gratuit (a platit doar curierul) asta inseamna ca cei de la top shop is tepari ?

E posibil sa fie fustrant ca tu sa platesti ceva ce altul ulterior il obtine gratis, nimeni nu te-a obligat sa cumperi 2pcms, ai primit ceea ce ai platit nu vad problema!

In legatura cu update-urile, observ ca sa si facut acest lucru. Eu astept un update la un script din 2010, iar acest lucru vad ca nui deranjeaza atat de tare pe alti 28,162 de cumparatori, maxim au fost topicuri in care doar sa intrebat cand va fi un update.

FELUL IN CARE VOI IL DISCREDITATI PE DANIEL E PRIMUL GEST FOARTE URAT CARE IL VAD DIN PARTEA COMUNITATII

Sunt total dezamagita de comportamentul vostru "MIE SCARBA", felul in care voi aruncati cu noroi e unul deranjant si pentru mine!

Nu am purtat nici-o discutie cu Dl Daniel niciodata, sa nu se inteleaga ca sunt o "aparatoare".
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Iulia, o fi fain sa vorbesti despre lucruri de care nu ai habar? Adica tu n-ai nici o implicare in problema dar iti provoci "scarbe", in acelasi timp ne jignesti pe noi astia care am cumparat o chestie cu promisiuni de update/upgrade si ce mai vrei tu. Normal ca noi suntem de vina la fel cum la accidente tot mortu-i vinovat.

Daca nu te-ai prins pana acum, tu si ceilalti care faceti comparatii cu alte lucruri pe care le-ati cumparat, un cutit/televizor/veioza/canapea/etc nu-i acelasi lucru cu un soft. Mai mult in cazul asta s-au platit promisiunile facute si nu softul in sine, care pana la urma nu-i cu mult mai avansat decat pluginul 2PPI oferit gratuit de multa vreme de 2Parale. Ceea ce urma sa fie adaugat la scriptul 2PCMS facea diferenta si eu personal pentru asta l-am cumparat. Daca vrei comparatii iti arat eu o tema de wordpress, cumparata de mine pentru ca era exact ceea ce cautam si pentru ca avea updateuri viitoare gratuite. Ghici ce? Am cumparat-o de la versiunea 5 si acum e pe la 7, upgradeuri gratuite exact cum se promitea.

In aceeasi ordine de idei iti doresc ca atunci cand o sa-ti cumperi o electrocasnica noua sa ti se strice in perioada de garantie, iar serviceul care ar trebui sa-ti repare magaoaia sa dispara iar tu sa ramai ca noi, in cazul asta, cu banii dati degeaba.

p.s. Daniel, astept un raspuns de cateva zile la mailul trimis tie. Poate ma faci sa inteleg care-i problema pana la urma si cum o putem rezolva. Mersi

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de N. Iulia Vezi Post
    Si eu am cumparat un cutit de bucatarie Miracle Blade, iar ulterior a fost o promotie de "n" cutite gratuite. Vecina mea chiar a prins un cutit gratuit (a platit doar curierul) asta inseamna ca cei de la top shop is tepari ?

E posibil sa fie fustrant ca tu sa platesti ceva ce altul ulterior il obtine gratis, nimeni nu te-a obligat sa cumperi 2pcms, ai primit ceea ce ai platit nu vad problema!
    Nu am treaba cu discutia, dar vreau sa iti explic ca comparatia ta e fortato-ciudato-tampitzica Problema celor care se plang nu are nici cea mai mica legatura cu faptul ca scriptul devine open-source. E ca si cand tu ai cumparat cutitul ala minune, iar in pret sa iti fie inclusa si ascutirea lui o data la x luni gratuit. Dupa care cei de la Miracle Blade, dintr-o problema de logistica a lor, nu mai ofera "support" pentru ascutire, astfel ca tb sa mergi cine stie pe unde sa ti-l ascuti daca ai nevoie, cu toate ca tu, in momentul in care l-ai achizitionat, ai avut inclus in pret si aceasta ascutire. De aici vine si frustrarea, pentru ca iti cauzeaza tie probleme de logistica acuma

In rest, repet. Nu am treaba cu problema asta, nu stiu ce-a fost in spate si nu sunt interesat sa apar pe cineva sau pe altcineva. Am dat doar un raspuns la comentariul tau pe baza a ceea ce am vazut in posturile anterioare
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    in acelasi timp ne jignesti pe noi astia care am cumparat o chestie cu promisiuni de update/upgrade
    Marius upgrade-uri sau facut, cum ziceam 28,162 de cumparatori a unui script asteptam un update, ultimul a fost in 2010 si nu sa facut atat TAM TAM, probabil diferenta e ca majoritatea nu sunt romani.

Dragul meu Marius o persoana, uneori, poate fi plecata in vacanta, poate avea probleme personale care necesita deplasarea in anumite locatii unde nu are acces la internet, poate avea probleme de sanatate care necesita o internare. Pe viitor, invata sa ai rabdare si vei constata ca raspunsurile pe care le cauti vin de la sine.

Tind sa iti amintesc ca sunt alte scripturi ce isi ofera update-urile contra cost, ceea ce ofera Daniel e de laudat ca s-au ivit acum niste probleme pe care le stitii cu totii complica putin lucrurile. Cum spunea si Toto, reputatia lui Daniel pe seopedia nu e una de "tepar", aveti si voi putina rabdare si sunt sigura ca lucrurile se vor rezolva.

E mai usor sa arunci cu noroi intr-o persoana decat ca sa o intelegi, in situatia asta puteai fi chiar tu, ma intreb daca aveai puterea sa apari in public, sau daca inapoiai bani.

Timpul le rezolva pe toate, trebuie sa fim intelegatori nu sa aruncam cu noroi.
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

p.s. Daniel, astept un raspuns de cateva zile la mailul trimis tie. Poate ma faci sa inteleg care-i problema pana la urma si cum o putem rezolva. Mersi
    E plecat , pe 28 se intoarce ... poate iti raspunde intr-o seara pana atunci

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Realizezi ca tu continui sa vorbesti total pe langa ce se discuta aici?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    E plecat , pe 28 se intoarce ... poate iti raspunde intr-o seara pana atunci
    Ok. mersi

danielbuca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    13th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    48
    Posturi
    431
    Putere Rep
    40

Implicit

Scuze pentru raspunsul tarziu, de duminica am acces la internet destul de rar.

@Marius: de cand ai cumparat tu scriptul au fost 3 update-uri iar un nou update va fi la inceputul lunii septembrie.
    Sunt oameni care mi-au oferit bani pentru o parte din modificarile ce vor intra in update-ul 1.2.4 dar am considerat ca este mai bine sa includ functionalitatile respective in update.

De ce nu am facut zilele astea un update? Sau in ultimile saptamani? Pentru ca au fost alte prioritati.

Nu cred ca a fost vreodata vreun client 2pcms care sa-mi fi cerut suportul si sa nu il fi ajutat, fie ca era vorba de o intrebare, de o instalare sau de o customizare.

Faptul ca 2pcms va fi open source nu inseamna decat ca eu voi distribui update-urile neoficial deoarece scriptul nu mai este proprietatea mea.

Iar legat de mailul pe care mi l-ai dat: mi se pare, sincer, aberant sa ceri banii inapoi pe un script pe care l-ai cumparat in urma cu 3 luni pentru ca el devine acum open source.

Vrei update-uri? Vor veni asa cum au venit si pana acum chiar daca eu nu mai am de castigat nimic din aceste update-uri.
    Ai vreo intrebare, nu te descurci cu scriptul? Chiar daca au trecut 3 luni de la achizitie, adresa mea de mail iti sta in continuare la dispozitie.

multumesc @avram
    multumesc @N Iulia

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de danielbuca Vezi Post
    Scuze pentru raspunsul tarziu, de duminica am acces la internet destul de rar.

De ce nu am facut zilele astea un update? Sau in ultimile saptamani? Pentru ca au fost alte prioritati.

Nu cred ca a fost vreodata vreun client 2pcms care sa-mi fi cerut suportul si sa nu il fi ajutat, fie ca era vorba de o intrebare, de o instalare sau de o customizare.

Faptul ca 2pcms va fi open source nu inseamna decat ca eu voi distribui update-urile neoficial deoarece scriptul nu mai este proprietatea mea.

Vrei update-uri? Vor veni asa cum au venit si pana acum chiar daca eu nu mai am de castigat nimic din aceste update-uri.
    Ai vreo intrebare, nu te descurci cu scriptul? Chiar daca au trecut 3 luni de la achizitie, adresa mea de mail iti sta in continuare la dispozitie.

multumesc @avram
    multumesc @N Iulia
    Minciuna este cea mai smpla forma de autoaparare. Unii mint asa frumos incat unora le vine sa tot asculte.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st August 2012 la 12:57.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Realizezi ca tu continui sa vorbesti total pe langa ce se discuta aici?
    Iarta-ma ca mi-am pierdut timpul, oricum nu ma asteptam sa intelegi.

Update-uri sau facut .... se pare ca singura problema e ca tu iti vrei bani inapoi pentru ca acum e open source, cum spune si daniel "total aberant"

O zi buna si tie!

PS:
    in acelasi timp ne jignesti pe noi astia care am cumparat o chestie cu promisiuni de update/upgrade si ce mai vrei tu.
    Eu nu te-am jignit ai facut-o singur

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Bine ai venit Daniel. Toate chestiile pe care le scrii aici sunt noi pentru mine. Ma asteptam inca de la anuntul 2Parale sa aflu asta de la tine. Am cerut banii inapoi in conditiile in care am aflat ca nu te mai ocupi de script. Daca planuiesti updateuri atunci e ok atata timp cat te ti de cuvant.

Acum cautam ce versiune am cumparat. Pai eu am luat 1.2.2 iar de atunci ai mai scos 1.2.3 care nu-i cu nimic diferita de 1.2.2. Aveai o intreaga lista de viitoare functionalitati pe care nu le vad
    Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 21st August 2012 la 13:00.

Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Yahoo Mail forteaza versiunea noua
    De felix în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 18th July 2013, 00:23
  2. Taxi - Cele două cuvinte (Versiunea bloggerilor)
    De Hobart în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 19:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •