Vina celor din 2p tinde spre zero. Cei din 2p au avut un comportament plin de bune intentii .
Fie ca vorbim de 2p , @avram sau@lovelife ( plus altii ) discutam de inselaciune , frauda , escrocherie etc etc etc.. Aici avem de a face cu un comportament extrem de frecvent in Romania asemanator cu cel al lui Buca. Initial sunt extrem de cooperanti. Sunt activi in discutii , vin cu foarte multe propuneri "bune" bazate chipurile pe proiecte realizate in trecut si care se pot aplica inclusiv proiectului tau.
Totul se termina insa cand platesti. Atunci vezi de fapt cu ce te confrunti tu ca si client. Ori nu se realizeaza proiectul pentru ca cel mai des specificatiile ii depasesc ori iti este pus pe tava ceva ce este departe de specificatiile initiale.
Sfatul meu pentru toti cei vor sa dezvolte aplicatii ca si clienti. Nu mai platiti avans mai mult de 10% din valoarea negociata a proiectului. Restul la livrare. Daca vi se cere mai mult refuzati si cautati in alta parte.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th August 2012 la 14:31.
Bah, eu nici nu am cumparat, nici nu am colaborat, dar am impresia ca prea aruncati toti cu rahat in Daniel ... Pana una alta, din cat am citi pe aici omul si-a onorat promisiunile, poate mai tarziu, dar cine stie, poate a avut motive... Legat de 2P, atata timp cat ei nu ies la rampa cu declaratii oficiale, ci doar texte generaliste, e cam aiurea sa facem noi supozitii...
Ce a fost inte Daniel si 2P ramane intre ei si nu ne priveste, ce a fost/este intre Daniel si cei de pe aici care au cumparat este alta poveste, si omul a scris ca a livrat...
Faptul ca de la momentul X cms-ul a fost preluat de altcineva, care il va face open source, la fel, nu vad in ce fel schimba dealul initial intre Daniel si un cumparator !?!
A cui e vina ca el a vandut un produs unui user, produs care a fost preluat de mine de exemplu si apoi il pun open source? Cu ce influenteaza asta intelegerile anterioare? Ai platit, ai primit un produs... daca azi produsul e free nu inseamna ca cei care au platit anterior ar trebui sa isi ia banii inapoi, pentru ca au primit ce au platit.
E usor sa discreditezi un om si sa il umpli de cac*t ... dar nu stiu cati dintre voi, daca erati in situatia lui ati dat banii inapoi, sau ati mai fi avut puterea sa mai apareti in public... Repet, ce a fost intre el si 2p nu ne priveste si nu avem dreptul sa il judecam ...
Hai cu negativele pe mine!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
@Toto ... am 100% responsabilitatea cuvintelor. Stiu clar ce exprim si-mi asum in totalitate.
Eu nu am apucat sa platesc nimic, sa comunicat foarte greu si nu am reusit sa ajung la faza de plata, si oricum nu mai plateam inainte. Miercuri vroiam sa platesc licenta, dar vestea a venit la timp si am ramas cu banii in cont.Fie ca vorbim de 2p , @avram sau@lovelife ( plus altii ) discutam de inselaciune , frauda , escrocherie etc etc etc.
Legat de restituirea banilor celor care au cumparat inainte de a fi vandut catre 2 parale. Nu are de ce sa dea banii inapoi legal si strict etic, la momentul respectiv erau niste conditii de pret, in viitor spune ca va realiza noi upgrade si astfel este acoperit si din punct de vedere legal daca ace cel putin inca un upgrade. Ca exemplu eu daca cumparat de la super market un TV cu 2000 lei si am mai dat si 200 lei pentur un suport TV si asta imi spunea ca este super oferta, iar peste o luna fara sa mai fie nici o oferta prietenul meu a luat acelasi TV cu 1300 lei fara sa fie oferta primind si suportul TV gratis.
Eu am platit suportul TV el la primit gratis, dar nu am dreptul sa cer sa imi dea banii inapoi pe al meu (fapt real, acum nu mai cred deloc in super oferte.)
Nu este nici placut si nici frumos pentru cei ce au platit sau pentru cei ce si-au facut planuri in acest sens, Daniel a gresit in mai multe etape, dar nici nu putem arunca cu noroi daca nu stim complet situatia.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu te judec si nu te acuz de nimic... Fiecare spune si crede ce stie/ce vrea...
Mi-am luat si eu "teapa" de la emag ... Am cumparat monitor la un pret si fix dupa 1 zi l-au bagat la promotie cu 30% reducere... N-am primit reducerea, si nici nu avea dreptul, alea au fost conditiile la momentul respectiv...
Ceea ce am incercat eu sa spun a fost sa nu il mai incoltiti asa toti si sa il discreditati, chiar daca poate unii ati platit si inca nu a livrat... aveti putina rabdare, omul a trecut prin multe schimbari, a avut parte si de bune si de rele, e clar ca e zapacit acum si... e nasol. Nimeni nu e perfect, insa trecutul lui cel putin pe aici, nu il recomanda ca fiind un neserios sau un tepar...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
E clar. Alta teapa pe fata. Multumim!
Eu am cumparat destule teme din afara si cat au promis atat au livrat. Intotdeauna! Aia nu-s tot oameni?
Am ajuns sa compatimim teparii? Fuck that
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)