Pagina 558 din 577 PrimulPrimul ... 58458508548556557558559560568 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.571 la 5.580 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Lasa-ti mania deoparte si gânditi logic. Nu este feavointa din partea de club.ro , stiti foarte bine ca a fost o perioada buna in care ati fost foarte multumiti si ati castigat mai bine decat in alte campanii de fashion.
    Banii ii ve-ti primi, dar nu azi. Are si omul o dificultate acum, nu a vrut astfel, dar uneori mai luam si decizii neinspirate si oricât am vrea sa reparam nu putem sa o facem usor
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Afiliatii ti-au facut vanzari, dar comisioanele aferente nu le-ai platit. Unde este stima de care vorbesti? Restul este cancan!
    Am rugamintea sa postezi un print screen cu comisioanele de la declub. Doar sumele, daca userul este secret. Merci

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Despre statutul de TEPAR ce parere ai??? Daca era alta persoana de aici in situatia asta, si tu afiliat, asa cum ai si recunoscut, era si mai mare tam, tam-ul!!! Ce parere ai sa ne scutesti de scuzele tale ieftine, si sa PARASESTI forumul o perioada de timp???? Daca esti ambasador, nu poti sa ne dai si tepe cu magazinul tau declub.ro??? Ei uite ca sa intamplat - declub.ro - tepar si mincinos!!! Si unul cu reputatie mare, ambasador, sa fie tepar!!! De cateva zile iti citeam blogul si am vazut cum te laudai cu nu stiu ce masini audi, cu sisteme desktop apple, cu laptop apple, cu telefoane de ultima generatie, cu deserturi servite la restaurante exclusiviste ...... acolo sunt banii de la magazinul tau declub.ro???? Dar munca noastra??? Banii nostrii??? Daca 2parale te primeste inapoi, promit sa ii actionez in instanta pentru practica neunitara fata de ceilalti advertiseri care au iesit si NU au avut oportunitatile tale si beneficiile tale!!!!!!
    Am rugamintea sa postezi un print screen cu comisioanele de la declub. Doar sumele, daca userul este secret.

Daca nu o faci, inseamna ca aberezi? Daca ai doar 100 lei, sunt banii tai, e normala attitudinea ta fata de Serban.

Vreau sa vad si eu o explicatie pentru "munca ta", "banii tai". Sunt curios si eu cum a reusit Serban sa duca o viata atat de buna, pe munca si banii tai. Sau aberezi?

Sa ceri ca un user vechi sa pararesca forumul pentru ca a amanat platile? Pentru ca are probleme cu afacerea? Cu ce te ajuta?

Pe mine sigur ma ajuta mult mai mult prezenta lui Serban pe forum, in comparatie cu prezenta ta. Daca te deranjeaza prezenta unui user care in ultimii 6 ani a ajutat comunitatea, poate e vremea sa-ti muti cuibul. Nu ai nimic de pierdut.

De cand decizi tu cine e tepar si cine trebuie banat?

Citat Postat în original de LaurentiuVlad Vezi Post
    Vorbim de vanzari enorme, comisioane exorbitante si premii fabuloase la consursuri, dar care nu au fost platite !!!!
    Asa a fost si la Caritas si FNI: dobanzi foarte mari care nu au fost niciodata platite !
    Am rugamintea sa postezi un print screen cu comisioanele de la declub. Doar sumele, daca userul este secret. Merci
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    481
    Putere Rep
    25

Implicit

Tom, ce tot atatea printscreen-uri vrei daca Serban a zic ca are de datorat 30.000 de lei catre afiliati (+ probabil 20.000 de lei premiile de la concursul de BF pe care nu i-a inclus in acea suma)?

Ii administrezi cumva campania, de faci atata tam-tam cu prinstreen-urile, si vrei sa vezi ce user au cei ce comenteaza pe aici?
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 26th July 2016 la 23:17.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Tom, ce tot atatea printscreen-uri vrei daca Serban a zic ca are de datorat 30.000 de lei catre afiliati (+ probabil 20.000 de lei premiile de la concursul de BF pe care nu i-a inclus in acea suma)?

Ii administrezi campania de faci atata tam-tam cu prinstreen-urile si vrei sa vezi ce user au cei ce comenteaza pe aici?
    Te gandesti ca-i banez? Dintr-o campanie inchisa? Sau?

Daca tu crezi ca jobul meu este sa ma ocup de o campanie de afiliere, inseamna ca nu ai inteles nimic si ca nu ma cunosti.

Ma intereseaza daca exista realitate sau suntem doar prezente virtuale. Daca tot jignesti, ma astept sa ai un motiv intemeiat, altfel ?

Cat timp ai bani de luat, multi, inteleg ura si poate jignirile. Dar daca nu? Daca ai o suma mica, de ce atata ura? Daca ai 0 comisoane, avem o problema psihologica cred!
    Sunt pe forum 3 useri ""grei" in afiliere, sigur si la Serban in campanie. Nu am vazut un cuvant de la ei. Oare de ce? Au sigur 80% din restante, dar nu jignesc si nu te lovesc cand esti la pamant. Sa fie oare doar bun simt si business? (Floki incerca sa explice in pagina anterioara)

Imi dai voie sa fac "tam-tam", sau vrei sa ma baneze?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    481
    Putere Rep
    25

Implicit

Poate nu comenteaza ca au putin respect. Dar cu siguranta sunt foarte dezamagiti de ceea ce s-a inamplat (mai ales daca au primit si multe promisiuni [degeaba] in aceste ultime luni)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Dar cu siguranta sunt foarte dezamagiti de ceea ce s-a inamplat (mai ales daca au primit si multe promisiuni [degeaba] in aceste ultime luni)
    Esti si medium si citesti ganduri de stii ce cred ceilalti?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    481
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Esti si medium si citesti ganduri de stii ce cred ceilalti?
    Scuze, am gresit. Cred ca fac party acum. Cred ca dau de baut la toata lumea ca au sute/mii de euro de recuperat de luni de zile

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.747
    Putere Rep
    31

Implicit

Dar cu siguranta sunt foarte dezamagiti de ceea ce s-a inamplat (mai ales daca au primit si multe promisiuni [degeaba] in aceste ultime luni)
    OFF

Daca ar fi ceva mai multa grija fata de afiliati nu s-ar intalni cazuri de genul:

Iarna razbunarii.png

Pur si simplu l-au sarit, caci au aprobate cu date mult mau recente, iar la email ... zero raspuns!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Gelu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sunt convins ca Serban Cristian va rezolva lucrurile onorabil. Comportarea lui de atatia ani ma conduce spre aceasta parere. Pe mine m-a ajutat totdeauna. Chiar daca nu ne-am vazut niciodata fata in fata, mi-a raspuns totdeauna la e-mailuri si la mesaje si m-a ajutat. O sa demonstreze ca este un om de caracter.
    Va invata din greseli si va reveni in afiliere, am toata convingerea.
    Nu s-a ascuns, a recunoscut erorile si incearca sa le remedieze. A gresit, a platit si va mai plati mult timp pentru asta, dar va dovedi ca este un om corect.

2jt
    2jt este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th May 2016
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •