26th July 2016, 22:50
0 out of 1 members found this post helpful.
Lasa-ti mania deoparte si gânditi logic. Nu este feavointa din partea de club.ro , stiti foarte bine ca a fost o perioada buna in care ati fost foarte multumiti si ati castigat mai bine decat in alte campanii de fashion.
Banii ii ve-ti primi, dar nu azi. Are si omul o dificultate acum, nu a vrut astfel, dar uneori mai luam si decizii neinspirate si oricât am vrea sa reparam nu putem sa o facem usor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
26th July 2016, 23:02
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Demo
Afiliatii ti-au facut vanzari, dar comisioanele aferente nu le-ai platit. Unde este stima de care vorbesti? Restul este cancan!
Am rugamintea sa postezi un print screen cu comisioanele de la declub. Doar sumele, daca userul este secret. Merci

Postat în original de
nrb220
Despre statutul de TEPAR ce parere ai??? Daca era alta persoana de aici in situatia asta, si tu afiliat, asa cum ai si recunoscut, era si mai mare tam, tam-ul!!! Ce parere ai sa ne scutesti de scuzele tale ieftine, si sa PARASESTI forumul o perioada de timp???? Daca esti ambasador, nu poti sa ne dai si tepe cu magazinul tau declub.ro??? Ei uite ca sa intamplat - declub.ro - tepar si mincinos!!! Si unul cu reputatie mare, ambasador, sa fie tepar!!! De cateva zile iti citeam blogul si am vazut cum te laudai cu nu stiu ce masini audi, cu sisteme desktop apple, cu laptop apple, cu telefoane de ultima generatie, cu deserturi servite la restaurante exclusiviste ...... acolo sunt banii de la magazinul tau declub.ro???? Dar munca noastra??? Banii nostrii??? Daca 2parale te primeste inapoi, promit sa ii actionez in instanta pentru practica neunitara fata de ceilalti advertiseri care au iesit si NU au avut oportunitatile tale si beneficiile tale!!!!!!
Am rugamintea sa postezi un print screen cu comisioanele de la declub. Doar sumele, daca userul este secret.
Daca nu o faci, inseamna ca aberezi? Daca ai doar 100 lei, sunt banii tai, e normala attitudinea ta fata de Serban.
Vreau sa vad si eu o explicatie pentru "munca ta", "banii tai". Sunt curios si eu cum a reusit Serban sa duca o viata atat de buna, pe munca si banii tai. Sau aberezi?
Sa ceri ca un user vechi sa pararesca forumul pentru ca a amanat platile? Pentru ca are probleme cu afacerea? Cu ce te ajuta?
Pe mine sigur ma ajuta mult mai mult prezenta lui Serban pe forum, in comparatie cu prezenta ta. Daca te deranjeaza prezenta unui user care in ultimii 6 ani a ajutat comunitatea, poate e vremea sa-ti muti cuibul. Nu ai nimic de pierdut.
De cand decizi tu cine e tepar si cine trebuie banat?

Postat în original de
LaurentiuVlad
Vorbim de vanzari enorme, comisioane exorbitante si premii fabuloase la consursuri, dar care nu au fost platite !!!!
Asa a fost si la Caritas si FNI: dobanzi foarte mari care nu au fost niciodata platite !
Am rugamintea sa postezi un print screen cu comisioanele de la declub. Doar sumele, daca userul este secret. Merci
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
26th July 2016, 23:33
2 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
catalinux19
Dar cu siguranta sunt foarte dezamagiti de ceea ce s-a inamplat (mai ales daca au primit si multe promisiuni [degeaba] in aceste ultime luni)

Esti si medium si citesti ganduri de stii ce cred ceilalti?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
27th July 2016, 01:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Sunt convins ca Serban Cristian va rezolva lucrurile onorabil. Comportarea lui de atatia ani ma conduce spre aceasta parere. Pe mine m-a ajutat totdeauna. Chiar daca nu ne-am vazut niciodata fata in fata, mi-a raspuns totdeauna la e-mailuri si la mesaje si m-a ajutat. O sa demonstreze ca este un om de caracter.
Va invata din greseli si va reveni in afiliere, am toata convingerea.
Nu s-a ascuns, a recunoscut erorile si incearca sa le remedieze. A gresit, a platit si va mai plati mult timp pentru asta, dar va dovedi ca este un om corect.