Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sunt si prin 2p cateva magazine care au ceva produse. Dar nu strict consumabile pentru cabinete, daca asta te intereseaza.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da Robert, strict consumabile pentru cabinete stomatologice ma interesa, eventual aparatura!
Probabil voi incerca sa discut cu un magazin existent, sa fac un contract cu ei, ceva... Ei sa-mi dea un feed si eu sa il bag in site-ul meu, sa le vand ca si cum sunt ale mele, si defapt eu voi da comanda la ei, iar ei vor trimite la clientul meu. Castigul meu sa fie din comision.
Va recomand o campanie nu tocmai noua in 2Parale, la care am muncit in ultima vreme si de care o sa ma ocup in continuare.
Este vorba de campania Secundar.ro si mai multe detalii gasiti aici.
Orice chestie o putem discuta. Multumesc
Marius, exista diferente intre campaniile PS si 2P la sendar.ro? Te intreb pt ca in PS am vazut anumite bonusuri, comisioane preferentiale daca folosesti adwords, etc... In 2P se aplica ca nu am gasit scris despre acestea.
Mda, lasati PS deocamdata, ei sunt ... cum sunt. Am facut schimbari dar degeaba, nu s-au modificat cum am vrut.
Mersi nrb220 de sesizare, o sa discut cu ei sa reparam
Ma limitez la Secundar
O speta interesanta:
Intrebare: poate fi suspendat un afiliat intrucat sta bine in google pe denumirea produsului comercializat de un advertiser? (nu ma refer la google adwords sau alte soiuri de reclama platita). Poate un advertiser sa impuna / ameninte sub sanctiunea excluderii textul unui articol, strict la modul: produsul pe care doar noi il vindem sa zicem Coca Cola te rog sa il denumesti bautura racoritoare cu bule a.i. sa nu ai o pozitionare in google pe aceste keyword-uri? Sa nu se inteleaga altceva (tinand cont de topicul acesta) nu ma refer la platforma 2P, cel putin momentan nu aici este problema
multumesc,
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)