Pagina 519 din 577 PrimulPrimul ... 19419469509517518519520521529569 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.181 la 5.190 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

E dragut ca nici macar dupa ce a iesit nu a inteles ce s-a intamplat
    Sunt produse care se vand singure, e adevarat, sunt si unele nise care nu au ce cauta (inca) in 2p.
    De a lungul timpului eu am introdus in sistem 5 magazine, daca nu ma insel, iar la vreo 8-9 le am spus ca nu se justifica sa faca acest pas. Probabil ca sunt si singurul care le spune la modul corect ce si cum si nu vizez doar comisionul 2p

danutz_rdc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Originals mi-a respins astazi toate comisioanele pe luna ianuarie facute in zile diferite (de la 1 pana pe 31). Pur si simplu unul dupa altul.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de danutz_rdc Vezi Post
    Originals mi-a respins astazi toate comisioanele pe luna ianuarie facute in zile diferite (de la 1 pana pe 31). Pur si simplu unul dupa altul.
    Daca stii ca le-ai generat fara sa incalci termenii si conditiile, cere explicatii.

Originals.ro accepta promovarea prin unelte externe gen Google AdWords sau Facebook Ads doar daca se indeplinesc urmatoarele conditii:

• Sa nu se foloseasca link ce contine cookie direct catre site-ul Originals.ro in Ad.

• Sa nu se foloseasca in body/text-ul Ad-ului denumirea de Originals.ro, Originals, Originals Romania sau orice alt derivat al acestora.

• Sa nu se foloseasca in body/text-ul Ad-ului Brand-urile comercializate
    de catre Originals.ro

Bineinteles trebuie respectate si obligatiile afiliatului din Termenii si Conditiile 2Parale si anume:

*/i. Sa nu liciteze prin Google AdWords pe cuvinte cheie constand in brandurile Advertiserilor (sau derivatii ale acestora) sau numele domeniilor site-urilor acestora (sau derivatii ale acestora)./*
    Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Daca stii ca le-ai generat fara sa incalci termenii si conditiile, cere explicatii.
    Nici vorba de asa ceva.Exact asta am facut,le-am cerut explicatii dar sa vad daca mi se raspunde.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

2paralute se pare ca este down ... iar . Ce este drept, linkurile de afiliere merg.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Voi aveti probleme de cateva zile cu adresele de afiliere ale produselor din feed?Vorbesc doar de produse noi adaugate in feed.
    La mine a luat-o razna complet,si nu doar la un advertiser cu care colaborez prin feed ci la toti (6-7 campanii) - produse noi adaugate dar linkuri prastie (redirectionare pe prima pagina a advertiserului sau nu incarca)

Am testat si adresele produselor direct din site-ul 2parale (feed) dar degeaba,nu redirectioneaza si nici nu incarca adresa (blank page).
    Am trimis o sesizare de joi catre 2parale dar pentru ei e in regula,am trimis si catre advertiseri (au observat si ei ca unele produse nu au avut niciodata in magazin) dar tind sa cred ca vina apartine doar 2parale cu recentele modificari aduse de saptamana trecuta (re-aranjarea selectie feed - in stoc,brand,data etc.)

Am mai trimis o sesizare catre 2p din nou vineri seara cu exemple ale produselor din feed pentru fiecare campanie in parte,acum e duminica fara raspuns.Acum 10 minute am mai trimis din nou o sesizare.

Voi aveti aceste probleme?
    Sper ca ati inteles problema mea.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de danutz_rdc Vezi Post

Am mai trimis o sesizare catre 2p din nou vineri seara cu exemple ale produselor din feed pentru fiecare campanie in parte,acum e duminica fara raspuns.Acum 10 minute am mai trimis din nou o sesizare.

Voi aveti aceste probleme?
    Sper ca ati inteles problema mea.

Tu pe ce lume traiesti? Din cate stiu, pe vremea lui "ceasca" se lucra si sambata (obligatoriu), dar in ultimii ani, nu se lucreaza sambata.

Ai trimis mail vineri noaptea si nu ai primit raspuns?

Nu ai primit raspuns de vineri noaptea pana duminica seara?

Acum, suparat, mai trimiti o sesizare, poate iti raspund in seara asta?

Companiile nu au freelanceri angajati, care lucreaza (poate) si in weekend, au un program standard de luni-vineri, iar dupa caz au un departament de customer service 24/24, doar ca aici nu este cazul.

Arde ceva? Suna la 112.

Wake up!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Tu pe ce lume traiesti? Din cate stiu, pe vremea lui "ceasca" se lucra si sambata (obligatoriu), dar in ultimii ani, nu se lucreaza sambata.

Ai trimis mail vineri noaptea si nu ai primit raspuns?

Nu ai primit raspuns de vineri noaptea pana duminica seara?

Acum, suparat, mai trimiti o sesizare, poate iti raspund in seara asta?

Companiile nu au freelanceri angajati, care lucreaza (poate) si in weekend, au un program standard de luni-vineri, iar dupa caz au un departament de customer service 24/24, doar ca aici nu este cazul.

Arde ceva? Suna la 112.

Wake up!

Vai ce frustrat esti !

Din cate stiam am primit raspunsuri si sambata de la 2parale.
    Daca le-am trimis de mai multe ori care-i problema?Sunt defecte cu explicatii ce trebuiesc remediate.
    Din cauza lor pierd comisioane si ei la randul lor la fel.Cum ti se pare ca de miercuri de cand au inceput problemele nu s-a remediat nimic?

Am si eu site-uri de actualizat prin importuri de feed !

Am inteles ca in weekend nu se lucreaza !
    Multumesc pentru raspuns.
    Ultima modificare făcută de danutz_rdc; 16th February 2014 la 23:18.

radhoo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th August 2011
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    69
    Putere Rep
    28

Implicit

Va salut, promoveaza cineva rca-ieftin ? Stiti cat dureaza aprobarea si plata comisioanelor ? Mai mult de 3 saptamani ? Mersi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •