16th February 2014, 22:46
1 out of 2 members found this post helpful.
Voi aveti probleme de cateva zile cu adresele de afiliere ale produselor din feed?Vorbesc doar de produse noi adaugate in feed.
La mine a luat-o razna complet,si nu doar la un advertiser cu care colaborez prin feed ci la toti (6-7 campanii) - produse noi adaugate dar linkuri prastie (redirectionare pe prima pagina a advertiserului sau nu incarca)
Am testat si adresele produselor direct din site-ul 2parale (feed) dar degeaba,nu redirectioneaza si nici nu incarca adresa (blank page).
Am trimis o sesizare de joi catre 2parale dar pentru ei e in regula,am trimis si catre advertiseri (au observat si ei ca unele produse nu au avut niciodata in magazin) dar tind sa cred ca vina apartine doar 2parale cu recentele modificari aduse de saptamana trecuta (re-aranjarea selectie feed - in stoc,brand,data etc.)
Am mai trimis o sesizare catre 2p din nou vineri seara cu exemple ale produselor din feed pentru fiecare campanie in parte,acum e duminica fara raspuns.Acum 10 minute am mai trimis din nou o sesizare.
Voi aveti aceste probleme?
Sper ca ati inteles problema mea.
16th February 2014, 23:10
2 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
Tu pe ce lume traiesti? Din cate stiu, pe vremea lui "ceasca" se lucra si sambata (obligatoriu), dar in ultimii ani, nu se lucreaza sambata.
Ai trimis mail vineri noaptea si nu ai primit raspuns?
Nu ai primit raspuns de vineri noaptea pana duminica seara?
Acum, suparat, mai trimiti o sesizare, poate iti raspund in seara asta?
Companiile nu au freelanceri angajati, care lucreaza (poate) si in weekend, au un program standard de luni-vineri, iar dupa caz au un departament de customer service 24/24, doar ca aici nu este cazul.
Arde ceva? Suna la 112.
Wake up!
Vai ce frustrat esti !
Din cate stiam am primit raspunsuri si sambata de la 2parale.
Daca le-am trimis de mai multe ori care-i problema?Sunt defecte cu explicatii ce trebuiesc remediate.
Din cauza lor pierd comisioane si ei la randul lor la fel.Cum ti se pare ca de miercuri de cand au inceput problemele nu s-a remediat nimic?
Am si eu site-uri de actualizat prin importuri de feed !
Am inteles ca in weekend nu se lucreaza !
Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare făcută de danutz_rdc; 16th February 2014 la 23:18.