Serban, te-au prins colegii?Scuze de offtopic
Cine imi traduce si mie, cum fac optimizare la 99 ron? Banuiesc ca nu e fals anuntul, dar nu gasesc nicaieri informatiile.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
prin afiliere . Afiliatii sunt amatori ...pun link direct (fara atributul rel="nofollow") catre produsele magazinului tau , iar linkurile prin 2parale(sau alta retea ) au redirect 301 ,deci transfera .
Vrei Optimizare Seo? O poti face si la 99 lei prin 2p . E o pb la pachetul asta ....daca ii trimiti trafic si nu converteste bine adv. te exclude , la fel si daca nu-i trimiti trafic ...
Totusi , afilierea e una si seo alta ..dar daca nu convertesti , nu atragi afiliati si nici linkuri
Ultima modificare făcută de avram; 20th August 2013 la 19:47.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ce fumezi?
Campania adwords se adreseaza celor care sunt in cautarea de servicii seo, dar ei promoveaza afilierea. Deci ce vb noi aici?
Vb de seo la 99Ron, si seo prin afiliere, doar ca nu scrie nimic de seo. De ce adwords pe servicii seo, promovand optimizare seo la 99 ron?
Toti cei care vor servicii seo, se raporteaza la cei 99 ron. Cat sa-i ceri? 9.999 euro, cand el poate face optimizare la 99 ron? 99 euro e o avere
Renuntati la seo si alegeti afilierea? Asta e mesajul subliminal?
Dar invers? Renuntati la afiliere, mai bine faceti seo, cu mai putine costuri, merge? Incercam?
Off: avram, cred ca e de la "fumat", altfel nu inteleg nimic (nu credeam ca scrie cineva mai prost ca mine). Faptul ca afilierea = seo, este clar, am explicat acum ceva timp aici: Brands push, SEO prin afiliere, EMAG, ALTEX ..... Google? , iar daca cineva se uita la emag de ex, o sa observe ca > 50% din linkuri (seo) sunt afiliatii
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Asa e![]()
Ai 5000 si promoveaza un magazin ,dar cand ai 5000 de af. si promoveaza toate 25 de magazine .. cum se simt linkurile ? !=
strica piata la http://forum.seopedia.ro/members/diet-popu.htmlUita de Optimizarea SEO,Inscrie-te!
Ultima modificare făcută de avram; 20th August 2013 la 22:34.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Are cineva idee de ce la Elefant, categoria Fashion, inregistreaza doar valoare vanzare de 14.29 lei si comision de 1 leu, indiferent de valoarea reala a comenzii?
Pe carti functioneaza ok.
Ati primit plata? Suntem deja in 22 si inca se asteapta transferul...credeam ca pe 20 sunt gata platile![]()
eu am primitpe 20 a fost efectuat transferul ...
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
La 2parale lucreaza si mincinosi:
vsIn ceea ce priveste anexa de 2 pagini, exista mai multe solutii online gratuite prin care se pot converti documentele de tip .jpg intr-un singur document de tip .pdf, cum ar fi acest website: Convert JPG to PDF for free - JPG to PDF online converter
Voi aproba cererea de plata existenta acum, dar am rugamintea ca la urmatoarea cerere de plata sa incarcati in platforma anexa de plata asa cum a fost generata de platforma.
Specific ca afirmatiile sunt ale aceleasi persoane.Cererea de plata refacuta a intrat in perioada urmatoare de plata, deoarece a fost initiata in data de 15 august.
Toate cererile de plata aprobate pana in data de 14 au fost deja trimise la contabilitate pentru a fi achitate.
Nu se mai primesc cereri de plata dupa data de 14.
Nu este vorba de o suma mare, dar sunt banii mei. Am facut cererea pe data de 14 august numai ca nu m-am descurcat cu imprimarea in doar o pagina a anexei si m-am trezit cu cererea respinsa, am dat mail unde am urcat ambele pagini ale anexei din data de 14 si am primit primul raspuns asa ca am stat linistita mai ales ca dupa ce mi-a fost respinsa cererea banii au reaparut in cont, iar dupa ce am primit mail de la ei banii au disparut iar. Ca ieri sa intreb de bani si sa primesc al doilea raspuns.
Sa mai spun ca la ultima mea plata am primit banii cu intarziere fara sa le spun nimic.
Content writer & marketing afiliat
Eu plata ce trebuia facuta luna trecuta am primit-o luna asta si plata de luna asta chiar daca am urcat anexa de plata (am modificat fontul sa incapa intr-o singura pagina) pe data de 14 si cred ca vor face si aici plata luna viitoare, in plus comisioanele platite sunt la jumatatea comisioanelor aprobate (medie lunara), am o suma foarte mare de comisioane aprobate si neplatite
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)