Pcmadd au preturi bune plus service rapid. Recomand.
Pcmadd au preturi bune plus service rapid. Recomand.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
se mai intampla si ''minuni''
OJARO SHOP SRL NU te-a acceptat in campania Oja.ro.
LOL ce tari sunt astiam-au ✂ din prima!
cred ca este o conspiratie!
Kleren.ro NU te-a acceptat in campania Kleren. ☚
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 3rd April 2013 la 21:16.
au gresit butoanele![]()
sa vedem ce zic, ca eu i-am intrebat ce motive au ? ...
Din cate stiu, conturile astea la kilogram au niste limitari, printre care si limita de 300 afiliati parca si probabil le e teama sa nu-si atinga limitele pentru a nu intra la tarife normale. By the way, sa nu dati cu mii de clickuri in ei ca multi se vor speria si o vor lua la fuga![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
asta ar fi culmea ☹...sa nu cumva sa vanda prea mult![]()
Advertiserii au oare ceva informatii care stau la baza deciziei de a respinge aplicatia unui publisher? Adica vad ei lista de site-uri proprii declarata de publisherii care aplica si comisioanele generate de acestia (eventual grupate pe categorii de campanii)? Sau au acces la aceste informatii abia DUPA ca ii aproba in campanii, asa cum si publisherii au acces la info privind comisioanele respinse/neprocesate de advertiseri abia DUPA ce sunt aprobati in campanie?
Referitor la noile campanii:
Nu am magazin online dar vi se pare profesional pentru un magazin ex Kleren.ro sa afiseze in footer lista de directoare? Ma gandesc ca un site cu cat e mai simplu si curat cu atat ofera mai multa incredere utilizatorului.
c_n_m: Advertiserii vad lista cu site-uri adaugate de afiliati, precum si comentariul afiliatului pt fiecare site in parte.
Mihai_Is: poate ca inscrierea in respectivele directoare presupune si un link in footer.
M-am lamurit cu cele doua campanii care m-au respins, mi-au raspuns prompt la mesaje:aveau IP-ul de unde intrau, blocat de catre 'IP Deny Manager-ul' meu din Hostgator si nu puteau sa intre pe site-urile mele. Un IP l-am deblocat....Kleren m-a acceptat...cred ca rezolv si cu ojaro.
Eu nu ma ocup de recrutat advertiseri, poate reusiti voi sa aduceti NISSA . ro in 2parale![]()
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 3rd April 2013 la 22:21.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)