Pagina 492 din 577 PrimulPrimul ... 392442482490491492493494502542 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.911 la 4.920 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Ceva noutati ce poti sa ne spui si noua?
    Nu au fost noutati, am discutat de una de alta
    Am inclus problema cu comenzile telefonice si am discutat si despre o eventuala diferentiere a comisioanelor pentru conturi noi si vechi.
    Am subliniat ca ar merita ca advertiserii sa fixeze incentive pentru clienti, decat pentru afiliati. Personal ma ajuta sa directionez trafic spre o promotie interesanta a unui magazin.
    Dorin a fost de parere ca ar trebui sa avem intalniri mai dese 2p-advertiser si 2p-afiliati pentru a identifica si rezolva probleme.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Dorin a fost de parere ca ar trebui sa avem intalniri mai dese 2p-advertiser si 2p-afiliati pentru a identifica si rezolva probleme.
    Asta este o idee buna, numai ca implementarea ideilor venite, cel putin de la afiliati, se implementeaza foarte greu. Mereu apar noi si noi task-uri de rezolvat si ce vine dinspre afiliati ajunge foarte greu sa se si implementeze efectiv.
    Cred ca prima si cea mai importanta "indatorire" a platformei este ca ce exista in acest moment sa functioneze la parametrii optimi tot timpul. Atat timp cat acest lucru de bun simt nu se realizeaza, implementarea unor noi idei ramane doar la stadiul de dorinta.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Va contactez in legatura cu campania Time24.ro. De aproximativ 2 luni de zile acest site nu a mai realizat nicio comanda deoarece se produc cateva schimbari in interiorul firmei si nu am putut confirma nicio comanda de la clienti.
    Si anunta dupa 2 luni?
    Time24 nu preia comenzi, Litera redirectioneaza toate ebooks-urile spre Elefant si cate alte cazuri din acestea nu sunt pe care nu le stim. Cine sta sa verifice?
    Daca 2Parale nu impune si niste regului pentru magazine, pe viitor va fi tot mai rau pentru afiliati!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Daca 2Parale nu impune si niste regului pentru magazine, pe viitor va fi tot mai rau pentru afiliati!
    O miscare nu prea inspirata avand in vedere ca profitshare vine cu viteza din urma.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

4Interior din nou in 2parale, au iesit cu datorii acum intra curati?

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu fac afiliere, dar am incercat anul acest pentru emag.ro si spre surprinderea mea am avut 100 de comisioane, multumitor pentru mine.

Acum as vrea sa incerc pentru data de 29 noiembrie magazinele din 2parale si as avea 2 intrebari... mai exact doresc recomandari pentru ca nu am timp sa studiez acum pe ultima suta de metri. As dori sa promovez 2 magazine "fashion" si 2 magazine pentru copii "jucari" , 4 total. Observ in lista cu magazine de la 2parale mai multe magazine cu reduceri de black friday si nu stiu ce sa aleg sa promovez.. nu ma intereseaza neaparat valoare comisionului , m-ar interesa cele mai placute magazine de catre vizitatori si deasemenea sa fie serioase.

Si va mai intreb daca pe langa site-ul unde doresc sa le promovez pot sa le promovez si pe facebook.

Sper sa nu va cer prea mult ...

Multumesc,
    Adrian
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Adrian, 2p este foarte transparent.. mergi in cont, campanii si alege fashion. 2p ti le ordoneaza automat dupa volum, deci primele sunt si cele care au cele mai multe comisioane facute de afiliati. Ai de fapt si un filtru, cum sa ti le clasifice, daca te ajuta, dar pentru inceput, e un punct de reper f. bun ptr tine care sunt cele mai populare campanii pentru afiliati. idem la jucarii, etc. Da, poti promova si pe fb.

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

Implicit

Adrian, 2p este foarte transparent.. mergi in cont, campanii si alege fashion. 2p ti le ordoneaza automat dupa volum, deci primele sunt si cele care au cele mai multe comisioane facute de afiliati. Ai de fapt si un filtru, cum sa ti le clasifice, daca te ajuta, dar pentru inceput, e un punct de reper f. bun ptr tine care sunt cele mai populare campanii pentru afiliati. idem la jucarii, etc. Da, poti promova si pe fb.
    Multumesc,
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

Implicit

Sa speram ca le va merge site-ul. Acum nu functioneaza si nici vinerea trecuta n-a functionat. Pacat...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •