Pagina 379 din 414 PrimulPrimul ... 279329369377378379380381389 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.781 la 3.790 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Ma intreb, avem unde sa reclamam astfel de abuzuri? Cum putem afla daca intradevar o comanda a fost livrata sau anulata? In afara cazurilor cand stim sigur ca cineva, un apropiat a comandat prin linkul nostru si ni s-a anulat pe nedrept comanda, retelele de afiliere ar avea cum sa ofere transparenta in sensul asta? Sau le e frica ca li se fura clientii daca ofera ceva awb sau alte lucruri ce ne-ar putea ajuta?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ma intreb, avem unde sa reclamam astfel de abuzuri? Cum putem afla daca intradevar o comanda a fost livrata sau anulata? In afara cazurilor cand stim sigur ca cineva, un apropiat a comandat prin linkul nostru si ni s-a anulat pe nedrept comanda, retelele de afiliere ar avea cum sa ofere transparenta in sensul asta? Sau le e frica ca li se fura clientii daca ofera ceva awb sau alte lucruri ce ne-ar putea ajuta?
    Cum te-ar ajuta awb? Sau numele clientului? De unde stii daca Dragos Georgescu a returnat sau nu comanda? De AWB nu mai zic... Eventual sa-ti dea numarul de telefon? Tie ti-ar placea sa te sune Kidu sa te intrebe daca ai returnat sau nu coletul? Ar fi legal?
    Retired

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Cum te-ar ajuta awb? Sau numele clientului? De unde stii daca Dragos Georgescu a returnat sau nu comanda? De AWB nu mai zic... Eventual sa-ti dea numarul de telefon? Tie ti-ar placea sa te sune Kidu sa te intrebe daca ai returnat sau nu coletul? Ar fi legal?
    Intradevar, am intrebat daca ar exista solutii, nu cunosc intregul procedeu, insa trebuie sa se gaseasca o solutie pentru transparenta.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Intradevar, am intrebat daca ar exista solutii, nu cunosc intregul procedeu, insa trebuie sa se gaseasca o solutie pentru transparenta.
    Solutia este simpla. Datele exista in sistemul Emag si deja iti ofera acces la detaliile comenzii. Nu trebuie decat sa ofere acces si la statusul comenzii.
    :)

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    29

Implicit

La mine 7.4% dintre comisioane sunt anulate, fara vreo tentativa de frauda sau vreo incalcare a conditiilor din partea mea. La voi cam cat e rata de anulare?
    :)

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Marius P. Vezi Post
    La mine 7.4% dintre comisioane sunt anulate, fara vreo tentativa de frauda sau vreo incalcare a conditiilor din partea mea. La voi cam cat e rata de anulare?
    Am avut o perioada in care aveam un procent foarte mare, daca retin bine, de aprox 20-25% comisioane anulate la advertiserul eMag, insa problema se pare ca a fost depasita.

Acel lucru se intamplase cand am cerut transparenta in legatura cu o serie de comisioane cu valoare de aprox 100 ron ce fusesera anulate. Ce a urmat, doar eu stiu, probabil am suparat pe cine nu trebuia.

Sa zicem ca a fost doar o conicidenta, "crede si nu cerceta"!

Pe total pe cont am 18 % pe ultimul an, comisioane anulate.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 5th November 2015 la 00:12.

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cu o rata de anulare de 6.1% probabil stau foarte bine.
    Cu comisioanele respinse depinde si de nisa voastra. Daca mergeti la resigilate, cu o simpla verificare puteti sa vedeti ca momentan sunt 5855 de produse dintre care 2217 din categoria Latptop&tablete&telefoane ...
    Probabil ca sunt dintre putinii care nu se plang ca s-a anulat comisionul mare. Cand vi se anuleaza un comision de X lei si se aproba unul de X00 lei de ce nu zice nimeni nimic?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Intradevar depinde mult de nisa si de tipul de site. Mie mi se anuleaza multe comisioane, nu doar mari sau mici. Am si 4-5-6 unul dupa altul (comenzi de la persoane diferite), de parca zici ca le ia cineva la rand si imi face curatenie printre ele.

Perioada de 10 zile vehiculata de eMag, nu e de 10 zile ci si de 4-5 luni. Per total, eu mereu am comisioane in asteptare cu o vechime de pana la 50-60 de zile, niciodata nu s-a mers pe varianta cu 10 zile spusa de ei, decat un mic procent se incadreaza in acest termen.

De cate ori am intrebat la eMag in cazul comisioanelor mari de ce au fost anulate, mi s-au dat urmatoarele 2 motive:
    - cumparatorul a anulat comanda
    - cumparatorul nu a avut suficienti bani pe card

Eu nu pot sa inteleg cum un om care vrea sa cumpere un produs nu are suficienti bani pe card dar totusi comanda. O crede ca pacaleste sistemul si i se face produsul cadou? Nu cred asa ceva, si ca este doar o minciuna. De ce s-ar inregistra un comision la varianta de plata prin card, daca omul nu l-a achitat? Ar trebui modificat procedeul de inregistrare a comisionului aici, sa apara abia dupa ce plata a fost efectuata. Repet, doar la procesul de plata prin card.

Cu Flanco, alta poveste. Ma jur ca am avut 4-5 comisioane la ei in primavara-vara, apareau in PS ca fiind de la ei, deci nu se pune problema sa fi fost luate prin marketul eMag, iar in extrasul .csv de la PS nu imi apare absolut nimic de Flanco, nici macar ca anulat. Nu m-am mai obosit sa intreb ce s-a intamplat, pentru ca nu am cum sa dovedesc, desi valoarea unuia dintre comisioane tin minte ca era de 160 ron, pentru un televizor 3d.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    46
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Majoritatea comisioanelor le fac de pe eMag.
    Din august pana am o rata de anulare comisioane 9 % ( electro It ca nisa ) si in asteptare 15 comisoane din care cel mai vechi din august, dar restul din octombrie - deci sub 30 de zile.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Am facut eu acum o comanda la ei, deci nu se pune problema de razgandit, hai sa vedem in cat timp o aproba si ce zic! Chiar sunt curios.
    Am promis, ma tin de cuvant! Comision aprobat!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19