Deci suportul din Profitshare este acelasi care era si la emag, asta e clar.
Deci suportul din Profitshare este acelasi care era si la emag, asta e clar.
se pare ca urmatorul advertiser din ProfitShare va fi RunningShop.ro (magazin articole sportive). Momentan nu sunt bannere insa se pot genera linkuri.
@adstart cred ca au un volum incredibil de vanzari cu preturile alea, 165 lei o pereche de sosete... WTF?![]()
580 de lei o pereche de adidasi.
Oare cumpara cineva produsele alea? Ca eu nu am vazut multa lume care sa cumpere echipament special de alergat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@matei probabil sunt pentru cele 10 - 15 persoane care fac performanta in sportul asta si isi cumpara singuri produsele...![]()
Știți cumva de ce debo.ro a renunțat la 2parale? Sau poate a fost invers... S-au făcut șmecherii?
Credeți că advertiseri gen evomag, clickshop, marketonline (de ăștia mai serioși în IT) s-ar alătura în profitshare 2.0. Sau... mai degrabă cei de la profitshare 2.0 ar accepta un concurent serios emag-ului?
Oare cei de la Conversion Marketing încearcă să aducă advertiseri care să facă concurență emag-ului?
Vor accepta alți advertiseri care să fie și afiliați în același timp, sau doar emagul este privilegiat, fiind de fapt... precum Sfânta Treime (Doamne iartă-mă).
Dacă orice advertiser are drept să fie și afiliat, păi au făcut platforma degeaba. Dacă acest prost obicei se extinde și la 2 parale, păi s-a cam dus marketingul afiliat, SAU să ne plătească la click, ce naiba, precum adsense.
Cred că trebuie să mă reprofilez de pe IT, pe ceva subiecte din care să câștig bani serioși din ciorapi.
Daca advertiserii afla de nemultumirile afiliatilor din profitshare, cu siguranta nu li se mai alatura.
Daca vocile celor nemultumiti se amplifica, vor ramane fara advertiseri in prima faza, apoi va urma caderea in dizgratie a emag-ului. E interesant daca se va mai lansa in duet cu mega image .
Asa ca tot acest tam tam al nemultumitilor de afilierea cu profitshare, va avea cu siguranta ecou in cumetriile lor viitoare.
Eu am renuntat sa-i mai promovez, atata timp cat ALTEX are un comportament de nota 100, de ce sa ma complic cu Emag-ul?
In plus aceiasi politica a firmei este prezenta si aici pe forum. Ca au cumparat sau nu afiliati, e problema lor, dar asta nu inseamna ca daca te cheama Claudiu Farcas intervii in dicutii doar atunci cand "da bine" la imagine...si vii si spui "la noi cutare sau cutare chestie" Asata inseamna ca vorbesti in numele lor, eu asa inteleg.
Daca aveau un Serban Cristian si Profitshare, multe raspunsuri erau gasite, mai pe sleau mai cu diplomatie...ca nu e usor sa tii o masa de afiliati in carca si sa le oferi cele mai profesionale raspunsuri.
Claudiu Farcas, te-a mai invitat si Dragos Bunea...ai cuvantul:Au dreptate afiliatii ca sunt nemultumiti de Profitshare.2 care este parerea ta de fost afiliat emag profitshare? Sincer, asa pe intelesul tuturor.
Demo, vezi că sunt pe aici unii afiliați (probabil afiliați) care zic că nu suntem obligați să rămânem în sistem, sau că suntem golani dacă "facem gură". Parțial corect, că doar nu mă țin aștia de curea, dar golani sau stupizi nu cred că suntem.
Modul în care au schimbat regulile jocului este demn de critică.
Mulți tac, parcă le este frică să nu se trezească cu contul închis din senin, sau să cadă în dizgrațiile cuiva care le poate anula comisioanele după cum bate vântul.
Pe blog, eu am comentat imediat ce ziceau că nu se vor mai face plăți cu voucher. Nu prea validează mesajele care nu dau bine...
Încă o părere... Cei 3% nu emagul o suporta, ci clientul, pentru că emag are pețuri așa mari încât chiar dacă scădem cei 3% și tot au prețuri mai mari ca ceilalți retaileri. Să nu-mi spună nimeni că emagul își procură marfa la prețuri mai mari ca alții.
@tibi. Costurile cu afilierea sunt destul de mari pentru un magazin real.
Majoritatea magazinelor cauta afiliere din 2 motive: criza (clienti, vanzari,...) si expunere (sa-i zicem strategie de marketing). Indiferent daca ai o strategie seo buna, trafic bun, afilierea este o optiune obligatorie, daca vrei brand awareness. Magazinele cu experienta, o fac si pentru seo, cel putin o perioada (isi castiga linkurile, si ies, si-au atins scopul, seo ieftin).
Problemele apar pe nisa de IT, unde adaosul este mic (teoretic), iar costurile cu afilierea devin destul de mari. Amazon este un exemplu de urmat. Dar din cate se pare, doar la design.
Profitshare nu cred ca are probleme cu un concurent emag. Concurent la ce? La preturi? eMag e printre cele mai scumpe magazine din romania, daca nu chiar cel mai scump. Iar unde are preturi mici, nu are profit
@demo..
Nu cred ca afiliatii influenteaza decizia de a intra sau nu in afiliere.
Claudiu este angajat eMAg, Kidu este manager, e o diferenta de responsabilitati. Claudiu a specificat clar, da raspunsuri pentru ca vrea, nu pentru ca e obligat. Pentru restul, exista suport.
Cat despre megaimage, eu nu cred in asa ceva. De la un brand de it, pana la unul de jocuri, e drum lung, cu riscul sa distrugi brandul. Acum cu mancare? e o gluma?
"De cealalta parte, eMag.ro se va apropia si mai mult de modelul international, Amazon.com, devenind din ce in ce mai mult "one stop shop". Asta e un articol prost facut, de catre cineva care nu are habar de ecommerce. Amazon nu vinde mancare, e imposibil. Amazon vinde anumite produse, de ex: lapte praf. Tu nu mergi la mega image pentru lapte praf, cat pentru "mancare". Cum comanzi tu mici, cu livrare in 2 zile?
Carrefour face cele mai mari eforturi in acest sens, incepand promovarea canalului de vanzari online atat pe Internet cat si pe canale offline. Carrefour, are cel mai prost site existent (la concurenta cu altex), deci ce vorbim noi de vanzari online? Carrefour NU face nici un efort, pentru ca nu se vede nimic. Poate fac eforturi in depozit, online sunt 0.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)