@adstart ai o dorinta ascunsa sa castigi mai putini bani? Eu sper sa amane lansarea macar pana in toamna...
@avram pentru autorizarea site-ului in sistem. Toate site-urile pe care afisezi publicitate profitshare trebuie sa fie verificate.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 13th May 2013 la 20:36.
"Eu sper sa amane lansarea macar pana in toamna..."
Fie-ti gura aurita![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
De acord si eu... Tocmai deasta mi-am si generat azi un voucher frumos, asa din timpInsa, modul in care se amana lansarea asa de pe o zi/saptamana/luna la alta ... mie deja mi se pare cel putin aiurea. Stiu, sunt multe teste de facut, trebuie sa fie totul ok, insa daca acum 3 saptamani spuneau ca 1 luna se lanseaza pentru anumiti afiliati iar dupa 1 luna se da drumu la toata lumea ... normal ar fi fost sa nu aud AZI ceva de gneu "nu se stie inca"
(asta in ipoteza in care din februarie trebuia lansata din cate stiu).
Oricum spun si eu: NU VA GRABITI!![]()
Sincer eu sunt de parere ca daca se vroia se puteau genera vouchere chiar si cu aceasta noua platforma. Se facea un meniu in care puteai vedea toate comisioanele facute la pcfun. Apoi la sfarsit de luna iti puteai genera un voucher cu comisioanele facute la ei iar restul de bani ori ii primeai in cont ori iti generai alt voucher la alt magazin. Si Amazon ofera plata sub forma de voucher, nu stiu de ce eMAG nu au mai vrut sa pastreze aceasta optiune.
Probabil s-au făcut presiuni pe parte fiscală de autorități. Tocmai faptul că prin vouchere se ocolea plata impozitului, mă gândesc că s-a ajuns la acest compromis.
Si, a trecut o luna?
Lucram sustinut sa implementam tot feedback-ul foarte util primit de la cei din Private Beta.
Nu castigi mai putini bani. Si vom avea grija sa castigi chiar mai mult prin noile tool-uri si advertiserii noi din retea
Si tu, Dragos?
S-a avut in vedere acest aspect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)