Intre timp am modificat postul care facea referire la email spam si lege. Scuze a durat un pic mai mult si nu am vazut ca ai dat o replica.
Si tocmai ca eu la acel contract fac trimitere. Cel dintre mine si Emag care nu a fost incalcat.L-ai invocat dar vad ca nu te-ai mai intors cu explicatii la ceea ce am prezentat mai sus. Ma refer la acel google cache.
Si apropo motivele incheierii colaborarii nu a fost refuzul de a schimba abordarea in ceea ce priveste promovarea produselor.. Motivul real a fost lipsa de incredere cu care s-a confruntat afiliatul in momentul in care a fost informat de Emag ca doreste incetarea colaborarii. Daca s-a intamplat o data se poate intampla oricand si nu poate munci ca apoi sa stea la mana Emag-ului de a decide subiectiv daca acea colaborare continua sau nu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de eugenpotlog Vezi Post
RoManiac,

E clar ca nu o sa pot sa te conving de ce practicile tale nu se potrivesc cu punctul nostru de vedere.
OK uite ce scrie la punctul 7 din regulament.
"Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul Afiliatului fara nici o justificare, daca acesta incalca prevederile respectivului contract;"
Pana acum nu ai venit cu nici o dovada care sa incrimineze afiliatul ca a incalcat acest contract.
Iti reamintesc ca punctul vostru cum ca nu agreeaza practicile afiliatului nu este scris absolut nicaieri in regulament.
Si iti repet , colaborarea a fost incheiata datorita lipsei de incredere pe care i-a acodat-o Emag-ului.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de eugenpotlog Vezi Post
Sper ca cei care au urmarit toata discutia, au ajuns la concluziile potrivite, asa ca nu cred ca mai are rost sa o continuam.
Ai grija ce spui referitor la concluziile potrivite. Daca ai vedea punctele de reputatie primite in cadrul forumului pentru acest tjreat ai dori si tu sa stergi aceasta linie. Crede-ma sant pozitive in favoarea mea si acum ghici ... in defavoarea cui. Cred ca lumea a inteles bine.