Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Vizualizare arbore

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

E perfect adevarat ce spui si tu @AlexDumitru. Doar ca nu s-a pus problema incalcarii regulilor. Punct.
    Emag are conversii foarte bune..
    Daca cineva reuseste sa scrie 10.000 de recenzii si are trafic targetat pe ecele recenzii ii anunt ca ProfitShare e FANTASTIC. Are conversii foarte foarte bune. Cred ( nu sant sigur ) ca aici nu ar mai comenta nimic. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa scrii 10.000 de recenzii si sa optimizezi.
    Dar daca ii vei promova exclusiv doar pe ei cu un site gen pricer.ro nu vor mai accepta , cu toate ca nu e stipulat nicaieri acest lucru. Dauneaza imaginii Emag-ului un site exclusiv pentru ei ? gen pricer.ro optimizat pentru motoarele de cautare? Eu cred ca nu @AlexDumitru

Repet Emag isi plateste afiliatii . Emag isi permite sa plateasca 15.000 ron pe luna comisioane fara probleme prin programul Emag ProfitShare. Dar totusi intrerupe colaboararea intr-un moment in care era clar ca in viitor comisioanele vor creste cu mult mai mult decat acei 15.000 pe luna , fiind posibil ca la un moment dat sa plateasca pe an unui singur afiliat cu cat plateste o foarte mare parte din retea pe aceeasi perioada de timp .

Dar lipseste expunerea pe care o doreste Emag.
    Atunci probabil Emag nu are nevoie de afiliati in ProfitShare ca sa vanda !!! Pentru ca deja vinde ENORM. Are nevoie de afiliati care sub mirajul banilor vor adauga banerele pe saiturile lor creând astfel expunere ( aproape gratis ) pentru brand si oferte. Aceasta este o ipoteza de mult dezbatuta pe internet dar niciodata dovedita. Cred ca topicul asta a dovedit ceea ce este Emag ProfitShare. Un program ce poate converti enorm , o firma ce-si va plati afiliatii cu siguranta dar pentru care conversiile generate de afiliat nu conteaza.
    ProfitShare dupa parerea mea este cel mai bun program de afiliati din LUME pentru afiliati. Ofera o conversie extraordinara bazandu-se doar pe ceea ce reprezinta brandul EMAG in Romania. Personal cred ca poate fi atins un target al comisioanelor de 100.000 Ron pe luna.

Ceva foarte similar cu Emag exista in Turcia cu situl HepsiBurada.com . Doar ca cei de acolo stiu foarte clar ca brandul HepsiBurada vinde orice , oricand , oriunde in Turcia . De aceea programul lor de afiliere plateste un maxim de 2000 E pe luna . Asta pentru ca sant constienti ca altfel vor fi nevoiti sa plateasca comisioane la multe vanzari pe care oricum le vor obtine si fara ajutorul afiliatilor , atata timp cat pentru toti turcii prima optiune atunci cand comanda ceva pe net este HepsiBurada Com .

La fel este si cu Emag. cand e vorba de IT in Romania .Cel mai probabil Emag reprezinta prima optiune pentru foarte multi cumparatori online.

Pana la urma e business si din punct de vedere financiar poate au dreptate. De ce sa platim bani pentru ceva ce oricum avem si nu obtinem ceea ce dorim ? afisari adica. Dar daca obtinem afisari direct proportional cu banii pe care trebuie sa-i platim ... este OK . Asta este in ideologia Emag o relatie WIN-WIN.

O relatie in care se regasesc doar banii pentru comisioanele realizate fara afisari nu le este absolut deloc pe plac si atunci pentru ei nu mai este o relatie WIN-WIN. Si asta pentru ca nu obtin acea placere a navigatului de care amintea Eugen Potlog , nu obtin awareness si nici intarirea brandului. Obtin doar conversii de la afiliati ... pe care le au cu sau fara ei.

ProfitShare este un program ROMANESC de afiliere unde nu se aplica regulile universale de marketing afiliat. Aici in Romania noi reinventam in stilul si dupa mentalitatea noastra balcanica ceea ce altii au inventat de 15-20 de ani. Emag ProfitShare este la baza un program de afiliere dar scopul lansarii lui nu este nici pe departe cel de a atrage conversii ci mai degraba de a intari imaginea brandului Emag pe piata autohtona. Numai in Romania poate fi creat un astfel de program . Nicaieri in lume probabil nu vei obtine o expunere atat de mare la costuri atat de reduse.

O idee machiavelica care se demostreaza a fi geniala prin atingerea scopului propus.

Asa ca pentru afiliere pe IT recomand 2parale. Acolo chiar sant interesati doar de conversii si nu se pune problema de altceva. Fiecare insa alege. Eu votez pentru 2parale.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd February 2011 la 09:47.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19