Ne dorim cat mai multi afiliati activi, iar bugetul alocat afilierii este nelimitat.
Totusi, vrem ca site-urile costruite de acesti afiliati sa fie concepute pentru oameni, nu pentru masini. In cazul de fata, afiliatul a construit doar un script tipic de seo-spam fara nici o valoare pentru o persoana care cauta informatii online, singurul sau scop fiind sa apara cat mai sus in Google. Aceasta practica este echivalenta cu spamul pe mail si este intolerabila, consideram ca este de bun simt pentru oricine. Cu totii suntem frustrati cand cautam ceva pe Google si dam peste site-uri doar optimizate pentru cuvintele cheie respective dar lipsite de orice continut relevant si care ne ofera pe post de continut, reclama platita.
Ceea ce nu a spus fostul afiliat este ca a extras automat continut din eMAG, folosind scripturi fara a ne cere autorizarea, ceea ce este impotriva regulamentului. Practic a folosit exclusiv continutul nostru pentru a face seospam pe diverse domenii, asa zise "site-uri".
I-am platit comisioanele pentru ca nu era specificat explicit in regulament ca nu toleram seospamul, dar acum este. Apoi am inchis colaborarea in urma unei discutii din care a reiesit ca afiliatul nu doreste sa-si schimbe abordarea, desi i-am explicat punctul nostru de vedere.
Nu-i vom penaliza sau exclude niciodata pe cei care au site-uri cu continut real si care sunt si optimizate pentru Google. Este absurd si este doar opinia unui seo-spammer prin care vrea sa se apere pentru ca nu stie sau nu vrea sa construiasca un site real.

Răspunde cu citat