Hai sa-ti spun unul din multele motive pentru care fac acest lucru.
Personal nu mai folosesc serviciul Adsense, ci Adwords. Eu promovez momentan un site de afiliere pentru Marketiva Forex si sunt nevoit sa platesc un bid de cel putin 1$ (minim) ca sa obtin un singur click! - asta in conditiile in care am setat ca tara (Geo-Target) doar Romania. Pana la urma aceste servicii se platesc, dar din moment ce eu primesc 30-50 click-uri zilnic din care am o rata de conversie de maxim 1 pe zi atunci nu mi se mai pare corect.
Am setat bugetul maxim la 40$/zi - din acestea nu am mai mult de o conversie pe zi, foarte rar cand sunt 2, dar de multe ori nici macar una pe zi. Si toate acestea in conditiile in care Marketiva ofera doar 10$ sau ceva de genul pentru afiliere.
Acesta este unul din multele motive pentru care as propune ca aceste site-uri sa-si revizuiasca comportamentul fata de ceilalti utilizatori ai Internet-ului.

Răspunde cu citat
si ca vezi doamne tu nu reclami e de ajuns sa spui aici chestiile alea ca reclama altii nu din aceleasi motive ca si tine ci doar din distractie sau de oftica.Eu unul daca te-as prinde te-as baga in spital sincer