Pagina 3 din 15 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 142

Subiect: Raportare Incalcare Adsense

donx este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit :)

tot ce ai facut tu cu top66 a fost legal? iti aduci aminte cand ai implementat in codul top66 un worm de aflai pass la lume ..esti neserios din partea mea iati audi`u ala si intra in primu copac da sa ai peste 200 la ora atunci o sa imi suspend singur contu

KissTeam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

Hi,
    mai bine ne oprim aici sa nu mai facem ce s-a facut acu 1 luna cred... Calm Down !

mateiliviu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Locaţie
    Valenii de Munte, Prahova
    Vârstă
    36
    Posturi
    33
    Putere Rep
    0

Implicit

Catre Donx: eu doar am scos in evidenta cateva neregularitati... va rog sa retineti ca NU AM REPORTAT ABSOLUT NICI UN SITE... astept parerile comunitatii Seopedia... si in functie de acestea vom decide ce sa facem.

Mai degraba as putea spune ca inca aveti posibilitatea sa indreptati lucrurile... daca ati scoate reclamele din iframe-uri si le-ati pune direct pe pagina sau nu ati mai folosi cuvinte cheie mult mai bine platite (gen forex, mesothelioma, voip, spam) in mod sigur nu veti mai risca sa primiti vreun REPORT din partea cuiva. Pana la urma este si in favoarea voastra.

-----------------------------------------------
    Catre KissTeam: Intr-un post anterior afirmai cum ca sex32 . biz si-ar fi scos reclamele, dar acestea exista in continuare pe site...
    Raportare Incalcari Google Adsense
    Warcraft3 & Black and White Master

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Locaţie
    Vârstă
    36
    Posturi
    33
    Putere Rep
    0

Implicit

Un alt site care ar trebui sa-si puna semne de intrebare in legatura cu relevanta reclamelor afisate de catre Google Adsense pe pagina sa de muzica MP3.

URL: www . tarafmp3 . com/339-Printesa_de_aur_si_Andrei_-_Oricand,_oricum,_oriunde.html

Pe acest site gasim Iframe catre alma.8k.ro, care contine un alt iframe catre alma.8k.ro/forex.html, unde gasim in meta name="description" un articol de aproximativ 35 de linii legate de FOREX si in final un nou iframe catre alma.8k.ro/index1.html unde se afla Anunturile Google.

Concluziile le trageti si singur - sunt aceleasi incalcari, precum si in site-urile prezentate anterior...

Webmasterii acestor site-uri ar trebui sa ia masuri pentru a-si proteja conturile inainte ca Google sa le detecteze frauda (si aici nu ma refer la faptul ca cineva ar raporta aceste site-uri).

Revin mai tarziu cu alte detalii si voi incerca sa fac si o lista completa cu toate incalcarile (cu extrase din TOS-ul oficial al Google in limba romana).

Cam atat pentru moment...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Locaţie
    Vârstă
    36
    Posturi
    33
    Putere Rep
    0

Wink

Chiar in momentul cand doream sa inchid site-ul anterior am gasit in link-urile sale cu parteneri alte 2 site-uri care se pare, apartin aceluiasi webmaster.

URL: sexymp3 . net/1072-Live_Printesa_De_Aur-Cere-mi_Orice.html

Pe scurt: 2 iframe-uri identice catre musicnewsmix . 110mb . com/forex1.html si-n aceasta noua pagina un iframe catre musicnewsmix . 110mb . com/forex-trading.html unde se afla reclamele

------------------------------------------------------------------------

URL: manea9 . com/mp3-details-1216-.html

Iframe catre floridinbrasov . 8k . ro/indexul.html, catre forex-trading.html si pe urma catre index2.html unde sunt reclamele.

--------------------------------------------------------

Pentru ambele site-uri aceleasi incalcari cu FOREX ca si site-urile de mai sus...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2008
    Locaţie
    Vârstă
    36
    Posturi
    33
    Putere Rep
    0

Thumbs up

Bineinteles ca puteti veni si voi cu propuneri de site-uri care incalca TOS-ul Google... chiar va astept... mie imi este mai la indemana deocamdata pentru inceput categoria Underground a site-urilor.

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    37
    Posturi
    458
    Putere Rep
    34

Implicit

de la inceput vreau sa subliniez faptul ca NU am nici o legatura cu vreun site sau webmaster din cele de mai sus.

eu unul nu inteleg ce vrei sa rezolvi tu, mateiliviu cu aceste 'raportari'. Te crezi superior celor de la Google... iei vreun ban pentru aceste ''raportari?

ai rabdare, cei de la google au timp sa verifice toate siteurile, dar asta nu o pot face in 1-2 zile, ci dureaza ceva timp.
    Ce treaba ai tu cu baietii care incalca intr-un fel sau altul regulamentul AdSense ? ... toata lumea incearca sa ciupeasca cat mai mult dintr-o parte si din alta... ca de, asa e romanul tot roman ramane...

era o vorba din popor: 'Hotul neprins este negustor cinstit' ... deci atat timp cat cei de la google nu-i suspenda nu inteleg pentru ce te bagi tu in 'afacerile' oamenilor...

ca tot am inceput cu vorbe din popor iti mai spun una, destul de sugestiva 'cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia'

deci eu iti spun sa te mai gandesti, si sa lasi deoparte aceste rautati. Din cate am inteles din posturile de mai sus nici tu nu esti usa de biserica.... sau crezi ca daca pe tine te-au suspendat cei de la google acum trebuie sa torni toti 'dusmanii'.

ps: nu o lua in nume de rau, e doar o parere, un sfat. pe mine unul nu ma afecteaza in niciun fel acele raportari, asadar poti continua sa-i 'torni' pe cei ce incalca regulamentul celor de la google, dar nu cred ca e bine ceea ce faci.

cu respect,
    Delpi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

Delpi RESPECT >- bine zis...

donx este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit cum zici tu mateiliviu

eu cred ca tu nu sti cum sa iti faci mai multe probleme,"noi vom decide ce vom face" da ce sunteti voi ma zei cu ce esti tu mai presus decat mine care ai luat ban de la google cam din aceleasi motive,acum eu cred ca tu vrei sa te razbuni,nu uita razbunarea arma prostului.Si unde vrei sa ajungi cu chestiile astea crezi ca iti va arunca google un peste ca la foci ca i-ai ajutat cu chestia asta ....trezeste-te vrei doar sa faci pe ala bunu dar nu esti...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

oare se poate sterge topicul acesta? e aiurea rau jur... chiar aiurea

Pagina 3 din 15 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raportare la google
    De leandrud în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th September 2009, 18:36
  2. incalcare TOS?
    De mamulea în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th May 2008, 14:32
  3. Incalcare TOS?
    De alin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2