In ultimul post, domnul bizyro prezinta o reclama Adsense din cele prezentate in post-urile anterioare si daca nu ma insel este vorba chiar despre cea de la sex32 . biz.
Astept si parerile celorlalti membri ai comunitatii Seopedia.
In ultimul post, domnul bizyro prezinta o reclama Adsense din cele prezentate in post-urile anterioare si daca nu ma insel este vorba chiar despre cea de la sex32 . biz.
Astept si parerile celorlalti membri ai comunitatii Seopedia.
Raportare Incalcari Google Adsense
Warcraft3 & Black and White Master
Eu sunt de acord cu raportarea celor care incalca regulile adsense!
Adica daca il vad pe unul ca face contrabanda cu tigari, sa nu il dau in vileag daca am aceasta posibilitate ? Chiar daca as fi fumator tot l-as raporta.
Alt exemplu : Unii politicieni fura, da ? Ce sa fac ? Sa ma uit la ei cum fura pt ca oricum sunt destui bani si nu fura doar de la mine ?
Atat timp cat exista un instrument prin care putem raporta incalcari ale regulilor zic sa profitam de acesta !
Daca ar exista asa ceva si pt a raporta neregulile din societate am fi o lume mai buna.
Un nou site ce incalca regulile Google Adsense
--------------------------------------------
Domeniu: music-factory . ro
Iframe catre mesotheliomalawyers10. us/meso3.html, unde este introdus in codul HTML un nou iframe: mesotheliomalawyers10. us/index3.html.
---------------------------------------
PS: am salvat toate post-urile (propunerile) in cazul in care va exista posibilitatea stergerii acestui thread...![]()
Adaugari noi:
Domeniu: donted. ro
Iframe catre mesotheliomalawyers10. co. cc/meso2.html apoi catre meso2_files/index2.htm unde se gaseste de fapt codul Adsense...
Ma baiete politaiul internetului :>
Eu nu am nici`o trb cu site`urile alea sau mai stiu eu ... dar de ce cacat ai bagat virusi in codurile de votare?
Catre Demos: Aici ne referim strict la serviciile Google Adsense cel mult Adwords... pentru acest gen de probleme exista alte forumuri si chiar si o pagina de contact acolo pentru mai multe detalii...
Catre bizyro: E luata in Leasing![]()
Totusi as fi interesat sa aflu parerea cat mai multor membri Seopedia.![]()
Ultima modificare făcută de mateiliviu; 29th February 2008 la 21:11.
Faci pe diplomatul ? dar esti savarina =))
Zi ma mateitza de ce bagai virusi in cod ? zi astazi ca disper
gata gata baieti.. incercati sa va calmati![]()
Ultima modificare făcută de KissTeam; 29th February 2008 la 21:35.
=))))))))))))))))))))))))))))
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)