am accentuat aceasta idee...![]()
Pentru exemplificare sa luam urmatorul exemplu:
------------------------------------------------
Site: comymanele [punct] ws
Pe prima pagina gasim: <IFRAME name=meso src="www [punct] mesotheliomalawyers10 [punct] us/meso.html"
frameBorder=0 width=350 scrolling=no height=300></IFRAME>
Aceasta este o pagina goala, care in mod normal incalca regulile Google pentru ca nu ai voie sa afisezi Google Adsense pe o pagina fara continut..
Aici mai gasim un alt iframe: <IFRAME name=meso src="index.html"
frameBorder=0 width=350 scrolling=no height=300></IFRAME> care bineinteles ca ne duce catre o pagina plina de keyword-uri cu mesothelioma.
Pagina in cauza este: www [punct] mesotheliomalawyers10 [punct] us/index.html
---------------------------------------------------------------------
Pentru a raporta la Google: se da click pe logo-ul Ads by Google, apoi jos aveti un link cu titlul "Send Google your thoughts on the site or the ads you just saw". Pentru a raporta respectivul site dati un simplu click pe "Also Report a Violation?". De-acolo puteti alege ce nemultumire aveti cu site-ul unde sunt afisate reclamele (astfel bifati "The Site") si alegeti incalcarile pe care le-ati observat.
-----------------------------------------------------------------------
Mentionez ca EU NU AM RAPORTAT ACEST WEBSITE LA GOOGLE doar vi l-am prezentat. Daca credeti ca ar trebui sa facem acest lucru... va rugam sa va dati cu parerea.

Răspunde cu citat

ramane la aprecierea voastra, a membrilor acestui forum, daca ar merita raportat sau nu
Credeti ca este o incalcare justificata?