-
Hai sa-ti spun unul din multele motive pentru care fac acest lucru.
Personal nu mai folosesc serviciul Adsense, ci Adwords. Eu promovez momentan un site de afiliere pentru Marketiva Forex si sunt nevoit sa platesc un bid de cel putin 1$ (minim) ca sa obtin un singur click! - asta in conditiile in care am setat ca tara (Geo-Target) doar Romania. Pana la urma aceste servicii se platesc, dar din moment ce eu primesc 30-50 click-uri zilnic din care am o rata de conversie de maxim 1 pe zi atunci nu mi se mai pare corect.
Am setat bugetul maxim la 40$/zi - din acestea nu am mai mult de o conversie pe zi, foarte rar cand sunt 2, dar de multe ori nici macar una pe zi. Si toate acestea in conditiile in care Marketiva ofera doar 10$ sau ceva de genul pentru afiliere.
Acesta este unul din multele motive pentru care as propune ca aceste site-uri sa-si revizuiasca comportamentul fata de ceilalti utilizatori ai Internet-ului.
-
Catre KissTeam: de ce propui ca acest thread sa se stearga... se poate crea chiar un sub-forum seopedia.ro pentru propuneri de site-uri ce incalca regulile (aceasta idee am expus-o si in primul post).
De asemenea se poate crea si un site specializat in asa ceva...
-
inca ceva si termin
eu unul nu vad cum ajuti pe cineva cu ceva cand dai in gat ,adica sifon :) si ca vezi doamne tu nu reclami e de ajuns sa spui aici chestiile alea ca reclama altii nu din aceleasi motive ca si tine ci doar din distractie sau de oftica.Eu unul daca te-as prinde te-as baga in spital sincer :) iti bati joc de munca oamenilor daca google nu ne prinde e treaba lor s-au te-ai angajat acolo?
-
...
vezi ca ai probleme la site..top66
-
Si eu sunt pentru raportare , deoarece nu o data am cautat ceva pe net si m-am pomenit redirectionat la dracu' in praznic , ca sa nu mai vorbesc de siteurile de manele unde nu gasesti nimic de downloadat , doar cuvinte cheie !
Daca vrem sa avem un net mai curat , atunci un site care incalca TOS-ul trebuie banat !
Trebuie sa ne gandim si la cei care platesc bani grei ca sa obtina mai putin decat nimic !
Eu am luat ban pe google adsense , deoarece un " binevoitor " s-a gasit sa-mi posteze niste poze ex[licite si sa faca reclama unei parasute ! :rolleyes:
-
Interesant, cei care au fost banati de la adsense sunt toti pentru raportare, cei care au adsense si detin siteuri dubioase sunt toti impotriva, ce parere au insa cei care nu sunt banati de la adsense si detin siteuri curate?
-
CICA ! tu nu ai raportat site-urile :) doar le-ai pus aici, frate jur asta e cea mai buna minciuna din 2008 :) ai spart topurile Bv. Nota. 10 !
-
-
Nic si-a expus foarte bine parerea, impartasindu-mi gandurile :clap:
Alte noi site-uri:
-----------------------------------
URL: joculete . eu
In header are un iframe catre joculete . eu/forex.htm. Codul efectiv se afla pe joculete . eu/reclama.htm si este inclus prin iframe pe pagina anterioara pentru a afisa reclame legate de Foreign Exchange sau FOREX.
----------------------------------------
URL: experthit . com
Iframe pe prima pagina catre forextrade . ilive . ro/33/miniForex/ ,un nou iframe ce duce catre forextrade . ilive . ro/lawyer/lawyer.html , pe pagina forextrade . ilive . ro/lawyer/index.html aflandu-se codul de reclame Adsense.
-
Un moderator Seopedia sau chiar Cristian Mezei este rugat sa stearga aceste posturi care au limbaj ostentativ dar bineinteles sa NU-l inchida pentru ca thread-uri se pot deschide la infinit.
Si mai spun inca o data: NU AM REPORTAT ABSOLUT NICI UNUL DIN SITE-URILE PREZENTATE.