Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Anunturi dezactivate

Afișare hibrid

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit Anunturi dezactivate

Pentru craciunonline.com

Acest mesaj a fost trimis de la o adresă e-mail utilizată exclusiv în scopuri de notificare, care nu acceptă primirea de e-mailuri. Nu răspundeți la acest mesaj. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bună ziua, Ca urmare a unei examinări recente a contului dvs., am constatat că afișați în prezent anunțuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre de produs (https://www.google.com/support/adsen...tc=aspe-1pp-ro). -------------------------------------------------- EXEMPLU DE PAGINĂ: Felicitari De Craciun, Sms-uri De Craciun, Colinde De Craciun Rețineți că această adresă URL este un exemplu și că aceleași încălcări pot exista și în alte pagini de pe acest site web sau de pe alte site-uri din rețeaua dvs. ÎNCĂLCĂRILE IDENTIFICATE: Este important ca un site care afișează anunțuri AdSense să ofere beneficii semnificative utilizatorului prin furnizarea unui conținut unic și relevant, și este important ca anunțurile să nu apară în pagini generate automat sau în pagini cu conținut original puțin sau inexistent. De asemenea, site-ul dvs. trebuie să asigure o experiență plăcută utilizatorilor, oferind claritate în ceea ce privește navigarea și organizarea. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu ușurință în cadrul paginilor dvs. și să găsească informațiile pe care le caută. Pentru mai multe informații, consultați Regulamentul Google pentru webmasteri cu privire la calitate ( Little or no original content - Webmaster Tools Help ). MĂSURA LUATĂ: am dezactivat difuzarea anunțurilor spre site-ul dvs. STAREA CONTULUI: ACTIV Contul dvs. AdSense va rămâne activ. Cu toate acestea, rețineți că echipa noastră își rezervă dreptul de a dezactiva contul dvs. în orice moment. Ca atare, vă recomandăm să vă familiarizați cu politicile noastre de produs și să monitorizați în consecință rețeaua dvs. Codul problemei 5517272 -------------------------------------------------- Vă mulțumim pentru înțelegere. Cu stimă, Echipa Google AdSense ---------------- Pentru mai multe informații referitoare la acest e-mail, accesați Centrul nostru de ajutor: https://www.google.com/adsense/suppo...tc=aspe-ai4-ro.

Imi puteti da un sfat cum as putea remedia situatia ?

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu daca as fi in locul tau as scoate pur si simplu google de pe site-ul respectiv, pana as pune la punct paginile si as renunta la anumite articole ce incalca politicile Adsense.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce cauta articole despre pariuri si jocuri online pe un site dedicat Craciunului ?

Radu V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    31st January 2009
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    37
    Posturi
    214
    Putere Rep
    32

Implicit

@Cata Stefan Hrusca is a gambler... he must be entertained..

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Exact la fel am patit eu .. anunturile adsense mi-au fost dezactivate, dar culmea .. intr-un mod tare amuzant
    Primesc email de la ei cum ca unele anunturi nu respecta politicile lor si imi dau ca exemplu "anunt xyz" .. eu, evident incercand sa evit asta, am sters de pe site toate anunturile care i-ar putea "deranja", ba chiar mai multe ... si ieri imi trimit email ca adsense a fost dezactivat pe site-ul meu din cauza ca (repet) unele anunturi nu respecta politicile lor si imi dau drept exemplu acelasi "anunt xyz" pe care il stersesem deja cu 2 zile inainte ... nu stiam : sa plang sau sa rad

Credeti ca as rezolva ceva daca le-as scrie ?

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Exact la fel am patit eu .. anunturile adsense mi-au fost dezactivate, dar culmea .. intr-un mod tare amuzant
    Primesc email de la ei cum ca unele anunturi nu respecta politicile lor si imi dau ca exemplu "anunt xyz" .. eu, evident incercand sa evit asta, am sters de pe site toate anunturile care i-ar putea "deranja", ba chiar mai multe ... si ieri imi trimit email ca adsense a fost dezactivat pe site-ul meu din cauza ca (repet) unele anunturi nu respecta politicile lor si imi dau drept exemplu acelasi "anunt xyz" pe care il stersesem deja cu 2 zile inainte ... nu stiam : sa plang sau sa rad

Credeti ca as rezolva ceva daca le-as scrie ?
    Am patit si eu asa acum vreo luna. Am primit avertizare pt o pagina cica cu sfaturi ce tin de viata de cuplu. Am scos reclamele din toata categoria respectiva in aceeasi zi. Dupa vreo saptamana cica mi-au fost dezactivate reclamele si imi dau ca exemplu aceeasi pagina, desi acolo nu mai erau anunturi de o saptamana. Le-am dat un email si dupa cateva zile s-a rezolvat situatia (au deblocat contul pt siteul respectiv). Astia de la Google sunt de toata jena cand vine vorba de suportul cu clientii.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Trebuia imediat dupa ce ai remediat problema sa le trimiti mail cum ca ai remediat problema, cei de la google le place sa fie bagati in seama... Eu zic ca nu ai nimic de pierdut daca le trimiti si acum mail.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reclame dezactivate
    De odiv în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th April 2010, 10:07
  2. Anunturi sociale
    De suMMer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st February 2010, 14:59
  3. Anunturi
    De kleampa în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 20