Ce parere aveti de http://www.anunturi.in ?
Am pus in el cam tot ce stiu despre SEO. A durat sa-l fac cam 7 zile, 2-3h pe zi.
Ce parere aveti de http://www.anunturi.in ?
Am pus in el cam tot ce stiu despre SEO. A durat sa-l fac cam 7 zile, 2-3h pe zi.
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Mie imi place cum arata. Cred ca ar trebui sa pui text in loc de logo.gif - anunturi.in - first word.
Ce script ai folosit pentru el ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Site-ul este foarte reusit d.p.d.v. design (parerea mea) si mai ales ca l-ai facut in doar cateva zile, insa ar mai fi cateva lucruri de spus:
- harta aceea mica are unele zone albe si altele galbene, asta ar putea sugera ca unele zone nu sunt acoperite de site sau ca nu sunt anunturi pentru acele zone;
- in cadrul judetelor ai putea sa pui lista ultimelor anunturi din judetul respectiv, nu lista ultimelor anunturi de pe site;
- se creeaza o confuzie intre conceptul site-ului "anunturi in orasul tau" si faptul ca pe site anunturile sunt catgorisite dupa judet (de ex. in formularul de adaugare userii pot alege doar judetul, nu si orasul), ai putea sa-l faci sa fie intr-adevar cu orase in loc de judete, si numarul lor este cu mult mai mare
Succes!
Logoul o sa-l fac text, credeam ca nu exista font default care sa reproduca exact fontul pe care l-am folosit eu dar vad ca merge cu acelasi text ca la "orasul tau"
Scriptul este propriu
Harta o s-o modific, n-am observat asta, am pus-o doar sa atrag atentia ca anunturile pot si categorisite dupa un judet
Multumesc tuturor
imi place ideea /orasul tau, dar fontul putin mai mic
Imi place siteul .Title mi se pare cam lung .Redirect de la fara la cu www.
Succes!
ce script ai folosit?
"made in house" ca vorba aia, doar sunt programator
Pune un trim() la variabila cu meta description si scoate css stylingul din pagina, pune-l intr-un fisier extern.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)