Pai sa vedem:
1. "Labeling" aproape peste tot: ai titlu de genul "Jocuri Aventura si Actiune cu Sonic Xtreme 2" si sub el ai 2 blocuri de adsense. In pagina userilor ai " Ultimele Comentarii:" si imediat sub un banner adsense
(asta daca nu exista comentarii, ceea ce se intampla in majoritatea cazurilor).
2. "ads on non content pages" Adsense in pagina de login, contact, etc. fara alt continut.
3. micul tau spam cu cautari care s-ar putea sa fi functionat intr-un mod neasteptat. De ex
http://www.jocul.net/jocuri-cu-continut-nepotrivit functioneaza si afiseaza reclame
(adica, ma rog, acum incearca sa afiseze). Poti sa cauti orice, adult, illegal, etc. si tot afiseaza reclamele. Care crezi ca sunt sansele sa fi cautat cineva asa ceva pana acum? Avand in vedere care e cel mai cautat cuvant de pe net.
(personal te-as fi banat fara drept de apel doar pt faptul ca faci spam cu cautari, mi se pare cea mai josnica forma de promovare)
4. As evita si formularea "
Click aici" in apropierea reclamelor, de fapt nu as folosi-o deloc, cred ca sunt boti care o detecteaza ca si incalcare a tos-ului chiar daca nu e deasupra reclamelor.
Poate nu este nici una dintre cele de mai sus. Poate mai sunt si altele care mi-au scapat, eventual ceva trafic artificial sau alta metoda de promovare neortodoxa.