Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Reclame dezactivate

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit Reclame dezactivate

Cum nu demult spuneam, am cumparat site-ul http://www.jocul.net
    toate bune si frumoase, multumit de achizitie, imi plasez reclamele din contul meu adsense si astazi sa vad ca nu imi mai apare nici o reclama.

pe langa asta ma anunta si cel de la care am cumparat ca a primit un mail despre aceasta dezactivare.

cum se face ca reclamele mele sunt blocate si primeste el mail?

de ce nu am fost anuntat in prealabil ca ar fi probleme pe site, desi nu vad care ar fi acestea?

si pe langa asta traficul pe celelalte situri pe care am afisate reclame a scazut cam cu 60%, sa fie oare aceeasi problema sau doar o coincidenta? si totusi d c numai de pe jocul.net au fost dezactivate reclamele?

care credeti ca ar fi cauza si ce ar trebui sa fac?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Incalca in vreun fel site-ul ToS-ul? (n-am timp acuma sa verific).
    Eu banuiesc ca tipul de la care l-ai cumparat s-a inscris in programul adsense cu site-ul acesta si in sistem o fi ramas adresa lui de e-mail asignata website-ului respectiv.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Ai bagat site-ul la allowed sites in contul tau de adsense ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit

site-ul este adaugat la allowed sites. am luat tot situl la puricat si nu vad in vreun fel sa incalce tos-ul adsense.

unde ar trebui sa apelez pentru o reconsiderare?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

Pai sa vedem:

1. "Labeling" aproape peste tot: ai titlu de genul "Jocuri Aventura si Actiune cu Sonic Xtreme 2" si sub el ai 2 blocuri de adsense. In pagina userilor ai " Ultimele Comentarii:" si imediat sub un banner adsense (asta daca nu exista comentarii, ceea ce se intampla in majoritatea cazurilor).

2. "ads on non content pages" Adsense in pagina de login, contact, etc. fara alt continut.

3. micul tau spam cu cautari care s-ar putea sa fi functionat intr-un mod neasteptat. De ex http://www.jocul.net/jocuri-cu-continut-nepotrivit functioneaza si afiseaza reclame (adica, ma rog, acum incearca sa afiseze). Poti sa cauti orice, adult, illegal, etc. si tot afiseaza reclamele. Care crezi ca sunt sansele sa fi cautat cineva asa ceva pana acum? Avand in vedere care e cel mai cautat cuvant de pe net. (personal te-as fi banat fara drept de apel doar pt faptul ca faci spam cu cautari, mi se pare cea mai josnica forma de promovare)

4. As evita si formularea "Click aici" in apropierea reclamelor, de fapt nu as folosi-o deloc, cred ca sunt boti care o detecteaza ca si incalcare a tos-ului chiar daca nu e deasupra reclamelor.

Poate nu este nici una dintre cele de mai sus. Poate mai sunt si altele care mi-au scapat, eventual ceva trafic artificial sau alta metoda de promovare neortodoxa.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.622
    Putere Rep
    53

Implicit

odiv, e simplu. Ti-ai luat teapa. Inainte de a cumpara siteul, apareau reclamele vechiului proprietar?

Daca nu, siteul a fost banat de cei de la Adsense si nu vei mai putea afisa vreodata reclame adsense pe el. Probabil asta a si fost motivul vanzarii siteului.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit

Rares, n-as putea spune ca mi-am luat teapa. Vreo 2, daca nu chiar 3 saptamani a functionat perfect cu reclamele mele.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Totusi, n-ai primit si e-mailul ? (nu ti l-a forwardat?).
    N-am fost niciodata in situatia asta, dar poate ofera vreun mic indiciu despre motivul pentru care ar fi fost banat sit-eul.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Pai sa vedem:

1. "Labeling" aproape peste tot: ai titlu de genul "Jocuri Aventura si Actiune cu Sonic Xtreme 2" si sub el ai 2 blocuri de adsense. In pagina userilor ai " Ultimele Comentarii:" si imediat sub un banner adsense (asta daca nu exista comentarii, ceea ce se intampla in majoritatea cazurilor).

2. "ads on non content pages" Adsense in pagina de login, contact, etc. fara alt continut.

3. micul tau spam cu cautari care s-ar putea sa fi functionat intr-un mod neasteptat. De ex http://www.jocul.net/jocuri-cu-continut-nepotrivit functioneaza si afiseaza reclame (adica, ma rog, acum incearca sa afiseze). Poti sa cauti orice, adult, illegal, etc. si tot afiseaza reclamele. Care crezi ca sunt sansele sa fi cautat cineva asa ceva pana acum? Avand in vedere care e cel mai cautat cuvant de pe net. (personal te-as fi banat fara drept de apel doar pt faptul ca faci spam cu cautari, mi se pare cea mai josnica forma de promovare)

4. As evita si formularea "Click aici" in apropierea reclamelor, de fapt nu as folosi-o deloc, cred ca sunt boti care o detecteaza ca si incalcare a tos-ului chiar daca nu e deasupra reclamelor.

Poate nu este nici una dintre cele de mai sus. Poate mai sunt si altele care mi-au scapat, eventual ceva trafic artificial sau alta metoda de promovare neortodoxa.
    1. Labeling : Ma indoiesc sa fie asta cauza, pana la urma alea sunt un fel de titluri date paginilor, nu zice da click, etc.

2. Ads on non content: am vazut la foarte multe site-uri adsuri pe contact de exemplu, siteuri cu trafic de 20k unici pe zi.

3. Spamul pentru cautari, pana la urma sunt pagini generate, au un oarecare continut, nu vad de ce ar fi asta un motiv.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

Pai toate incalca tos-ul. Nu stiu daca vre-una din situatiile descrise de mine a declansat ban-ul, de fapt nimeni nu poate spune ceva 100% sigur despre adsense, doar am raspuns la faptul ca exista incalcari ale politicii adsense.

La 3 ideea e ca poti sa cauti "sex" si sa obtii o pagina valida cu reclame. Paginile contin cuvantul cautat in titlu, descriere, keywords, header, footer si in pagina. Ori e interzis sa afisezi reclame pe astfel de pagini. (daca "sex" nu vi se pare destul de dur ganditi-va la alte exemple mai puternice, nu le enumar aici ca nu vreau sa poluez forumul).

Pe langa faptul ca exista o regula vaga in TOS care interzice spamul pt search engine.

Repet, nu sustin ca astea ar fi cauzele ban-ului, doar dadeam exemple de incalcare a TOS-ului.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un nou format de reclame?
    De w!ll în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th August 2008, 14:44
  2. Nu se mai afiseaza reclame !
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd April 2008, 19:15
  3. Reclame format
    De aditza în forumul Google
    Răspunsuri: 0