Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Salut , problema Adsense

Waddu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    ploiesti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit Salut , problema Adsense

Pe data de 16 martie 2010 am facut conversia din dolari in euro, Stiind ca orice schimbare dupa 15 ale lunii va avea efect abia luna viitoare am asteptat linistit ca in aprilie sa incasez si plata de pe februarie si cea de pe martie. Pe data de 15 aprilie au adaugat suma restanta din februarie peste cea din luna martie.
    Am asteptat intre 24-28 aprilie sa'mi trimita mtcn (primesc banii perin western) dar nimic , nici macar plata in curs de efectuare , azi e data de 2 mai si tot nu au trimis mtcn'ul.
    Pentru cei care au facut , conversia din usd catre euro , si au patit asa ceva. sau aveti cunostinta despre aceasta problema... poate imi explicati si mie ce e de facut , sau o adresa unde pot contacta google , sa le relatez problema

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Waddu Vezi Post
    Pe data de 16 martie 2010 am facut conversia din dolari in euro, Stiind ca orice schimbare dupa 15 ale lunii va avea efect abia luna viitoare am asteptat linistit ca in aprilie sa incasez si plata de pe februarie si cea de pe martie. Pe data de 15 aprilie au adaugat suma restanta din februarie peste cea din luna martie.
    Am asteptat intre 24-28 aprilie sa'mi trimita mtcn (primesc banii perin western) dar nimic , nici macar plata in curs de efectuare , azi e data de 2 mai si tot nu au trimis mtcn'ul.
    Pentru cei care au facut , conversia din usd catre euro , si au patit asa ceva. sau aveti cunostinta despre aceasta problema... poate imi explicati si mie ce e de facut , sau o adresa unde pot contacta google , sa le relatez problema
    ce suma aveai in cont ? pentru ca mie unul mi-a facut o data plata in USD(adica soldul restant) si apoi mai aveam 120 de euro care trebuiau sa-mi faca plata pe data de 25 aprilie! nici pana acuma nu au facut-o...o sa astept pana pe 25 mai
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    93
    Putere Rep
    31

Implicit

S-a mai discutat despre asta aici.

Morala: daca e sa mai facem alta data modificari in conturile de adsense, sa le facem pana pe 11 a fiecarei luni.

Sunt si eu in aceeasi situatie si nu am primit bani nici luna asta. Acum sa vedem la sfarsitul acestei luni ce va mai fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema integrare Adsense in Analyitics
    De Nichita în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th May 2010, 18:26
  2. problema afisare adsense in paginile site-ului
    De arrasoft în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd July 2009, 12:35
  3. Problema Google Adsense!
    De ghinionist în forumul Google
    Răspunsuri: 6