Seph, niciodata nu poti compara un site cu trafic mare cu un site cu trafic mic. Nu din prisma adsense cel putin. Adsense castiga cand userul castiga, si va fi mai toleranta cu un publisher important decat cu unul de duzina.
Seph, niciodata nu poti compara un site cu trafic mare cu un site cu trafic mic. Nu din prisma adsense cel putin. Adsense castiga cand userul castiga, si va fi mai toleranta cu un publisher important decat cu unul de duzina.
Din mesajul tau anterior nu se intelegea ca ti-ar fi functionat reclamele o vreme.
Oricum ceva necurat tot este la mijloc. Din cate stiu eu, cei de la Adsense cand gasesc o incalcare a TOS-ului ori iti blocheaza contul direct(cum se intampla pana nu demult), ori mai nou iti trimi un mesaj de avertizare si un termen de 3 zile in care sa revii pe calea cea buna. Iti spun clar ca daca nu rezolvi problemele, iti vor dezactiva reclamele pentru acel site ori iti vor bloca contul.
Este foarte posibil ca vechiul proprietar sa fi primit acel email de avertizare si sa nu fi facut modificarile necesare. Mailul despre care ti-a spus el, este cel in care a fost instiintat ca reclamele au fost dezactivate pe acel site. Era frumos daca iti spunea si despre primul email, cel cu avertizarea.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 29th April 2010 la 16:42.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
intr-adevar Rares, mi-a zis numai de ultimul mail, cel in care a fost anuntat ca s-a dezactivat reclamele si spune ca nu ar mai fi primit alt mail.
in fine, nu cred ca mai are rost sa sap pentru a gasi un raspuns, dar as vrea sa stiu ce sanse am ca sa primesc un raspuns oficial de la Google si daca este posibil ca sa-mi permita din nou sa afisez reclame.
tot in acelasi timp, daca pun reclame spre alte situri ale mele risc sa fie blocate si reclamele pe aceste situri?
1.Sanse ai minime, trebuie sa-ti pui foarte bine la punct siteul, sa ai mare grija sa nu incalci tos-ul in niciun fel dupa care sa incerci sa-i convingi frumos ca tu esti noul proprietar al siteului si ca nu ai nicio legatura cu vechile incalcari ale TOS-ului, bla, bla. Va trebui sa fii insistent...
2.Daca pui reclame, trebuie ca acestea sa fie relevante pt continutul siteurilor catre care vrei sa directionezi traficul. In rest, nu cred ca vor fi probleme.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)