Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Reclame dezactivate

Afișare hibrid

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Pai toate incalca tos-ul. Nu stiu daca vre-una din situatiile descrise de mine a declansat ban-ul, de fapt nimeni nu poate spune ceva 100% sigur despre adsense, doar am raspuns la faptul ca exista incalcari ale politicii adsense.

La 3 ideea e ca poti sa cauti "sex" si sa obtii o pagina valida cu reclame. Paginile contin cuvantul cautat in titlu, descriere, keywords, header, footer si in pagina. Ori e interzis sa afisezi reclame pe astfel de pagini. (daca "sex" nu vi se pare destul de dur ganditi-va la alte exemple mai puternice, nu le enumar aici ca nu vreau sa poluez forumul).

Pe langa faptul ca exista o regula vaga in TOS care interzice spamul pt search engine.

Repet, nu sustin ca astea ar fi cauzele ban-ului, doar dadeam exemple de incalcare a TOS-ului.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Seph, niciodata nu poti compara un site cu trafic mare cu un site cu trafic mic. Nu din prisma adsense cel putin. Adsense castiga cand userul castiga, si va fi mai toleranta cu un publisher important decat cu unul de duzina.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    41
    Posturi
    274
    Putere Rep
    34

Implicit

intr-adevar Rares, mi-a zis numai de ultimul mail, cel in care a fost anuntat ca s-a dezactivat reclamele si spune ca nu ar mai fi primit alt mail.

in fine, nu cred ca mai are rost sa sap pentru a gasi un raspuns, dar as vrea sa stiu ce sanse am ca sa primesc un raspuns oficial de la Google si daca este posibil ca sa-mi permita din nou sa afisez reclame.

tot in acelasi timp, daca pun reclame spre alte situri ale mele risc sa fie blocate si reclamele pe aceste situri?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

1.Sanse ai minime, trebuie sa-ti pui foarte bine la punct siteul, sa ai mare grija sa nu incalci tos-ul in niciun fel dupa care sa incerci sa-i convingi frumos ca tu esti noul proprietar al siteului si ca nu ai nicio legatura cu vechile incalcari ale TOS-ului, bla, bla. Va trebui sa fii insistent...

2.Daca pui reclame, trebuie ca acestea sa fie relevante pt continutul siteurilor catre care vrei sa directionezi traficul. In rest, nu cred ca vor fi probleme.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un nou format de reclame?
    De w!ll în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th August 2008, 13:44
  2. Nu se mai afiseaza reclame !
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd April 2008, 18:15
  3. Reclame format
    De aditza în forumul Google
    Răspunsuri: 0