Pentru craciunonline.com

Acest mesaj a fost trimis de la o adresă e-mail utilizată exclusiv în scopuri de notificare, care nu acceptă primirea de e-mailuri. Nu răspundeți la acest mesaj. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bună ziua, Ca urmare a unei examinări recente a contului dvs., am constatat că afișați în prezent anunțuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre de produs (https://www.google.com/support/adsen...tc=aspe-1pp-ro). -------------------------------------------------- EXEMPLU DE PAGINĂ: Felicitari De Craciun, Sms-uri De Craciun, Colinde De Craciun Rețineți că această adresă URL este un exemplu și că aceleași încălcări pot exista și în alte pagini de pe acest site web sau de pe alte site-uri din rețeaua dvs. ÎNCĂLCĂRILE IDENTIFICATE: Este important ca un site care afișează anunțuri AdSense să ofere beneficii semnificative utilizatorului prin furnizarea unui conținut unic și relevant, și este important ca anunțurile să nu apară în pagini generate automat sau în pagini cu conținut original puțin sau inexistent. De asemenea, site-ul dvs. trebuie să asigure o experiență plăcută utilizatorilor, oferind claritate în ceea ce privește navigarea și organizarea. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu ușurință în cadrul paginilor dvs. și să găsească informațiile pe care le caută. Pentru mai multe informații, consultați Regulamentul Google pentru webmasteri cu privire la calitate ( Little or no original content - Webmaster Tools Help ). MĂSURA LUATĂ: am dezactivat difuzarea anunțurilor spre site-ul dvs. STAREA CONTULUI: ACTIV Contul dvs. AdSense va rămâne activ. Cu toate acestea, rețineți că echipa noastră își rezervă dreptul de a dezactiva contul dvs. în orice moment. Ca atare, vă recomandăm să vă familiarizați cu politicile noastre de produs și să monitorizați în consecință rețeaua dvs. Codul problemei 5517272 -------------------------------------------------- Vă mulțumim pentru înțelegere. Cu stimă, Echipa Google AdSense ---------------- Pentru mai multe informații referitoare la acest e-mail, accesați Centrul nostru de ajutor: https://www.google.com/adsense/suppo...tc=aspe-ai4-ro.

Imi puteti da un sfat cum as putea remedia situatia ?