De o saptamana am probleme cu afisarea reclamelor pe un site de jocuri. Imi afiseaza anunturi sociale si nu stiu care poate sa fie problema. Siteul cu pricina este www.jocuripenet.info. Care poate sa ma ajute sa nu se abtina. Mersi
De o saptamana am probleme cu afisarea reclamelor pe un site de jocuri. Imi afiseaza anunturi sociale si nu stiu care poate sa fie problema. Siteul cu pricina este www.jocuripenet.info. Care poate sa ma ajute sa nu se abtina. Mersi
problema este cea(cred) a 'cuvintelor interzise'. Cauta dupa cuvintele care crezi ca are fi impotriva AdSense policy precum :terorrist, bomb, hacker etc
Bot-ul adsense (mediabot) e blocat de chestia asta: http://www.jocuripenet.info/robots.txt
Incearca asta:
User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:
User-agent: *
Disallow: /
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
mersi big. o mica eroare la schimbarea scriptului![]()
useragent.txt nu ar trebui sa afecteze toate reclamele? mie anumite pagini se incarca ads normal, insa altele nu
pai a inceput progresiv.. prima oara au disparut de pe home, apoi de pe anumite pagini de cautari si acum de pe anumite pagini de jocuri. probabil ca in scurt timp dispareau toate
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)