La un website pe .ro cu peste 700 de vizitatori pe zi, Google 97%, bing 2% apoi Ask. Nici unul din yahoo. Pe cand pe .com, statisticile sunt diferite: Google 64,4%, Yahoo- 22,3%, Bing - 12,4%, Aol - 0,4%, Ask - 0,4%
Pe .com vin si din Yahoo 1%, insa Bing sta mai binisor, cam 5%, si asta nu doar la un site am observat, ci la vreo 5. Am inscris odata un site si prin Yahoo Site Explorer sperand ca va fi indexat mai bine, dar nu am vazut imbunatatiri.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Succesul lui Google si Anti-succesul lui Yahoo ( la cautari ma refer ) au un factor comul, destul de evident si arhicunoscut, deschide-ti Google.ro si Yahoo.ro si veti vedea ca in timp ce Google nu afiseaza nimic, in afara de casuta de cautare cei de la Yahoo iti umplu pagina cu tot felul de informatii NEinteresante
Si eu stau cam la fel de prost. Sub 1% din vizitatori vin de pe yahoo, mare majoritate vin din google. Principala cauza e ca toate site-urile mele sunt in limba romana ....![]()
Eu, dar via metacrawler. Cand chiar vreau sa gasesc, mai util e ceva gen : Web search results for card memorie sony
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pages/Visits: 14.95
Avg. Visit Duration: 00:31:14
Bounce Rate: 12.50%
Yahoo
Pages/Visits: 1.71
Avg. Visit Duration: 00:01:01
Bounce Rate: 57.14%
Bing
Pages/Visits: 1.60
Avg. Visit Duration: 00:00:45
Bounce Rate: 60.00%
O intrebare: wtf?
Ce sunt cu diferentele astea intre google si yahoo/bing?
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu cu yahoo stau bine, bing asemenea:
1. google 52.55%
2. bing 36.29%
3. yahoo 8.37%
Siteul al doilea din semnatura.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
@alexafa, nu cred ca e vorba de cuvintele cheie.
@vali, banuiesc ca vizitatorii din bing sunt din usa, right?
off:
m-ar interesa sa stiu care e procentul cautarilor pe bing vs google, in usa.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)