Ma uitam pe mai devreme pe analytics si am observat ca nu am aproape deloc (sub 1%) vizite din yahoo.
La voi cat de mare este procentul vizitelor de pe yahoo?
Ma uitam pe mai devreme pe analytics si am observat ca nu am aproape deloc (sub 1%) vizite din yahoo.
La voi cat de mare este procentul vizitelor de pe yahoo?
Caut cu jingle.ro.
cam la fel si la mine .. si in google stau destul de bine , dar yahoo e dificil...
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
2,5% in ultimul an.
86% din Google.
la mine in jur de 10% pe site-uri de jocuri in limba romana, dar totusi merita promovare unui site pentru yahoo?
Daca site-ul tau este dedicat vizitatoriilor din romania vei avea foarte putin trafic din yahoo si bing, romanii cauta foarte mult prin google, chiar am verificat la un site de-al meu si are 0.17% trafic din yahoo.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
pentru 2 site-uri am asa in ultimele 30 zile din cautari
95,32% google
1,37% ask
0,90% yahoo
95,14% google
1,49% yahoo
0,68% bing
0,06% ask
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Raspunsul la aceasta enigma este cu o simpla intrebare:
Cati dintre voi cautati ceva pe net cu Yahoo?
Atunci de ce va mirati ca nu vine trafic de pe Yahoo daca mai nimeni nu il foloseste din aceasta tara.
Pentru ca e stupid sa raportezi vizitatorii la tine. 99% din ei au alt comportament, iar procentul poate sa mai scada in functie de alte tipare. De exemplu, stiti ca Yahoo suprascrie motorul de cautare default la instalare si prea putin stiu sa debifeze casuta aia, dar toti il instaleaza.
Treaba e ca mai suprascriu o gramada de alte aplicatii si o fac in custom search-urile lor care sunt tot de la Google. Fara acest lucru probabil ca am avea mai multe cautari din Yahoo si din Ask.
Oricum, cei care cauta prin Yahoo si Ask in Ro. cauta pentru ca ala e pagina de start a browserului, nu pentru ca se gandesc ei sa caute cu ajutorul lui pentru ca gaseste informatie mai relevanta decat pe Google. Dealtfel multi nici nu fac diferenta intre browser, google sau motor de cutare. Cred ca am ajuns in situatia asta pentru stupidul motiv in care ultimii 5 ani ne-au adus browsere cu pagina de start. In trecut imi amintesc ca aveam acel "about:blank" care ne determina sa si tastam ceva in address bar-ul browserului, chiar daca vorbim si de "www.google.ro". Acum insa cred ca sunt foarte multi navigatori (ocazionali si nu numai) care nici nu stiu ca mai pot scrie si altundeva decat in bara de cautare google.
sub 2%... oamenii din RO care mai folosesc Yahoo si alte motoare in afara de Google sunt cei cu putine cunostinte ale internetului, gen copii care isi instaleaza Y! Mess si lasa bifata optiunea sa le fie standard Yahoo ca motor de cautare; sau cei care habar nu au de Google si lasa Internet Explorer pe bing... iar atat pentru bing cat si Yahoo optimizarea este foarte greu de facut... si nici nu se merita din vreme ce aproape toti folosim Google.
P.S : sunt curios ce procente o primii primul site de jocuri de pe Yahoo si Bing
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)