Mai e cineva pe aici care are probleme cu mailul?
Adica nu se mai conecteaza/nu mai e buna parola, si dupa cateva ore/zile isi revine.
Mai e cineva pe aici care are probleme cu mailul?
Adica nu se mai conecteaza/nu mai e buna parola, si dupa cateva ore/zile isi revine.
Da, am patit si eu la fel in ultimele ~10 zile.
La fel și eu, acum vreo săptămână, o zi întreagă a durat totul, apoi s-a remediat.
[ex user smyth_makoto21]
Sa vezi la mine cand mi-am sters o adresa de email, si dupa vreo 3 ani tot incercand sa o inregistrez din nou pentru ca pierdusem niste informatii foarte importante, am si reusit. Culmea a fost ca, desi email-urile si toata adresa fusese stearsa, la noua inregistrare mi-au aparut chiar si email-urile in cont. Practic, baza de date a fost restabilita cu tot ce era pe ea.
Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca altcineva inregistra in locul meu.
in concluzie, ar trebui schimbat yahoo. daca nu aveam diverse conturi legate la adresele de yahoo renuntam de mult la ei.
numai probleme cu y-mail, ba nu se trimit mailurile, ba nu le primesti, etc.
Eu am renuntat cam de pe acum 3 ani la ei, si ce spui tu am patit-o in nerepetate randuri cand ma suna cate cineva sa imi zica ca mi-a pus pe email (si a trimis de pe yahoo) dar nu imi intra nimic saptamani in sir.
Si mie-mi face probleme de multa vreme yahoo.
M-am mutat de la ei in proportie de 90%. Restul de 10% sunt conturi mai ~speciale~ si mi-e prea lene sa le mut.
Si eu am renuntat la mailul de yahoo, dar stiti cu e..ca si cu numarul de mobil, stiu multi de el si nu se stie cand te cauta cineva.
Fix acum am si eu o problema :/ . Nu am mai creat alt topic. Mie imi spune Sorry, we were unable to proceed with your request. Please try again. Alte emailuri imi merg
Se intampla la yahoo sa nu functioneze o parte din adresele lor de mail pt o perioada, cred ca fac ceva mentenanta, naiba stie, gmail este mai bun
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)