Does anyone knows how many Yahoo e-mail addresses can be created on a single IP? I'd like a straight answer. No assumptions. Thanks.
Does anyone knows how many Yahoo e-mail addresses can be created on a single IP? I'd like a straight answer. No assumptions. Thanks.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Da, merge fara probleme. (eu am facut 6+ , dar nu in aceeasi zi)
Acum, na, sper ca nu te apuci sa faci 50 de adrese odata![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Stiam ca au o limita de 3 adrese pe zi de pe acelasi IP, la fel si hotmail
Posibil, nu mi-am fortat niciodata norocul sa fac mai mult de doua pe zi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
acum ai posibilitatea sa la yahoo sa iti faci adrese de email virtuale pentru acelasi cont
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
It's the first time when I hear something about this.
Cand am avut nevoie de mail-uri de la yahoo, am facut cate am avut nevoie. Nu am tinut cont ca sunt pe acelasi ip. Imi aduc aminte ca anul trecut am facut vreo 20 intr-o singura zi...
Daca ai mail de la google (gmail), o adresa o poti folosi ca si cum ai avea 100. De ex, pentru balauru8962@gmail.com
1. balauru8962@gmail.com
2. b.alauru8962@gmail.com
3. bala.uru8962@gmail.com
---------------------------
87. balauru89.62@gmail.com
---------------------------
533. balauru896.2@gmail.com
....intelegi ideea. poti primi/trimite mail de la oricare adresa mentionata mai sus.
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu stiu ce vrei sa faci dar cred ca cea mai simpla varianta e un mail de tip catch-all pe unul din domeniile tale.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)