4th January 2011, 19:48
0 out of 4 members found this post helpful.
Ce procent de Optimizare are site-ul tau ?
Iata ce inteleg eu prin Optimizare:
- Titluri, descrieri relevante
- Imagini optimizate, cu descriere alt si dimensiune specificata
- Fisiere CSS si JavaScript, combinate si minimizate
- Validat XHTML
- Validat CSS
- Validat HTML5
- Procent de optimizare cu Page Speed de peste 90%
- Viteza de incarcare in browser de sub o secunda
Asta inteleg eu la un website bine optimizat ! Tu ce procent de optimizare ai ? Dezbatem ? Ne ajutam sa ajungem mai sus ?
Cu respect.
Ultima modificare făcută de vertedi; 5th January 2011 la 10:05.
4th January 2011, 23:19
1 out of 3 members found this post helpful.
M-am uitat de curizitate cu seo doctor la prima adresa 96% ai 2 taguri H1, FELICITARI inca un EXPERT SEO de [... editat].
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
al doile e si mai de varza dar te las pe tine sa vezi ce zice seo doctor.
P.S. Eu nu numai ca nu-s expert seo dar nici macar nu sustin ca stiu seo, daca eu vad asta, un seoist se ........ pe spamurile tale.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
vin toti ratati aici sa faca spam si daca le spun ca siteul lor nici macar de seo doctor nu trec sau nu au 100% sau nu au h1 tag in site , tot eu iau warning,
gata cu asta s-au facut 15 advertismente sau cate ............... vreti puteti sa-mi dati ban.
Face exceptie Krumel de la injurile de mai sus ca el chiar m-a ajutat neconditionat de multeori in anii trecuti.
Ultima modificare făcută de Nichita; 4th January 2011 la 23:23.
5th January 2011, 09:24
0 out of 2 members found this post helpful.
haotic ! Cum poti Dumnezeule mare, sa faci oamenii ratati ? Ce fel de om esti ? Ai cat de cat un pic de bun simt in tine ? Optimizare la tine inseamna numai SEO Doctor ? Atat stii tu despre optimizare ? Trebuia sa te uiti in gradina la tine intai si chiar daca site-ul tau si capacitatile tale depasesc pe multi dintre noi, nu trebuie sa ne faci "ratati", sun persoane care nu au experienta si desteptaciunea ta ! Nu inseamna ca sunt ratati si tu superdotat ! Uite ce optimizat este blog-ul tau: 77%
computerscom.ro/images/test-seo-computerscom.jpg
Legat de tag-urile H1, afla ca nu mai este foarte important pentru Google, de mult timp, mai citeste si tu. Si daca am un tag H1, in plus, inseamna ca sunt ratat ? Legat de SPAM stimabile, ar fi fost daca erau link-uri catre site-ul respectiv dar dupa cum vezi nu exista link-uri. Ar trebui sa faci diferenta intre cele 2 site-uri si ce prezinti tu la semnatura. Expert SEO, este o expresie pentru promovare, nu ar trebui sa te deranjeze.
lumpy, daca un website este valid CSS, XHTML, HTML5, inseamna ca este un website profesional. Crawlerele iau in considerare aceste lucruri, esti plasat in alta categorie.
haotic Daca esti asa de istet si capabil, deschide ochii si vezi unde sunt 2 tag-uri in site ! SEO Doctor face si el ce poate, tu daca intepi lumea ar trebui sa stii ce spui si nici asa nu ai avea dreptul ! Ar fi fost culmea sa ma faci analfabet, cu gramatica din post-ul tau, nu sunt prof. mai citesc si eu din cand in cand ! Vezi ca si Google, are 80%, cu SEO Doctor ! Ratati si aia asai ?
Ultima modificare făcută de vertedi; 5th January 2011 la 10:01.