Postat în original de
VoicuMarius
E o intrebare simpla sincer, cu un raspuns sincer, nu inteleg de ce atatea intrebari...am facut cateva site-uri pana acum dar nu cu cereri de genul asta, daca stiam nu mai intrebam aici e simplu. Nisa nu o cunosc pt ca trebuie sa semnez un contract de confidentialitate..( asa cere clientul). Clientul are cunostinte de businessul online si de
seo. Multumesc!
Marius, Cdk ti-a explicat corect: poti sa intrebi "nisa" fara sa ceri alte informatii. Eu am contracte de confidentialitate, (pe care sincer le consider inutile), dar tot nu pot estima corect un proiect fara info. Daca nu iti spune nisa, atunci ceva imi spune ca face doar "sondaj de pret", nimic mai mult.
Se vede din exprimarea ta ca nu ai cunostinte (de) online, dar asta nu inseamna ca esti mai "putin inteligent" ca noi. Rostul forumului/comunitatii este de a oferi informatii, iar noi asta incercam sa facem.
Daca vrei un raspuns argumentat la prima intrebare, trebuie sa ne ajuti cu "info".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.