Salut.Doresc si eu sa aflu daca un site este optimizat manelenoi .us NU VREAU SA FAC RECLAMA DAR AS VREA SA AFLU !cat este de optimizat cat de mult putin.
Salut.Doresc si eu sa aflu daca un site este optimizat manelenoi .us NU VREAU SA FAC RECLAMA DAR AS VREA SA AFLU !cat este de optimizat cat de mult putin.
Exista un site care se ocupa de treaba asta (nu pot posta link)... da o cautare pe google "optimizare web"...
Ok, vad ca nu se prea baga aici lumea sa raspunda, banuiesc ca au boala pe manele
M-am uitat 5 minute si am vazut niste probleme:
1. Keyword stuffing - manele, manele, manele ai de 49 de ori cuvantul manele pe site, la text de 500 de cuvinte. 10% densitate e deja considerat keyword spamming si da peste fund G.
2. Titlu - Manele - Manele Noi - ok, ai doua keyword-uri in titlu, dar trebuie totusi ceva expresiv. Un titlu format doar din keyworduri are statistic un CTR mai mic decat unul expresiv.
3. Meta-uri....chiar daca nu conteaza foarte mult, ce e cu keyword-urile alea la meta keywords?Nici macar nu apare "manele" intre termeni, wtf.
4. Nu ai description expresiv la meta. Ai 2 keyword-uri. Google afiseaza descrptionuri de 150 de cuvinte in SERP, al tau are 3...daca tot abuzezi, de ce nu o faci pana la capat? In plus, CTR-ul pe un description de 3 cuvinte e mult mai mic decat unul expresiv.
As mai avea cateva chestii de adaugat dar e tarziu. Adevarul despre site e ca se vede ca a incercat sa fie optimizat, ori de catre un blackhat, ori de cineva care a auzit cate ceva despre SEO si a incercat sa aplice tot si la maxim.
ok then![]()
Ultima modificare făcută de Masterweb; 31st December 2007 la 14:00.
prea lung titlu.. cuvinte insirate chiar in topul site-ului... asta vad acum.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)