Am vazut ca site-ul: googlepagerankupdate . com este de vanzare pe digitalpoint.
Stiind ca Google este marca inregistrata, este acest site legal?
Daca nu, ce poate sa pateasca propietarul?
Am vazut ca site-ul: googlepagerankupdate . com este de vanzare pe digitalpoint.
Stiind ca Google este marca inregistrata, este acest site legal?
Daca nu, ce poate sa pateasca propietarul?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
in cel mai rau caz sa piarda domeniul. nu cred ca se complica google sa il dea in judecata.
Toate drumurile duc la Targoviste
Si eu cred ca e in regula
P.S. De ce credeti ca-l vinde ?
Hint: Google a cam uitat sa updateze PR-ul
Sunt mii de domenii cu cuvantul "google" in ele.
Daca nu aduci prejudicii de imagine companiei Google si il folosesti pt informare, e ok.
Oricum Google le detine pe cele mai importante cu numele lor. Cred ca au cateva mii.
nue e p problema sa folosesti google in context etc.. asta pana devi mare si ii amenti dupa cu siguranta zbori, plus ca DP pute.. asta ultima e doar o parere de a mea.
Am incercat acum cateva luni sa inregistrez un domeniu care continea "google" la namecheap si nu am fost lasat. (Desi domeniul ar fi fost liber.) Eu nu m-as risca sa cumpar/investesc in nimic care contine google sau facebook in tld. Sau orice alt mare trademark.
E o chestie veche despre care nici nu am mai auzit nimic, dar parca google devenise cuvant de dictionar si insemna (normal) "a cauta". Sau asta nu ar influenta cu nimic?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)