Cum iti dai seama daca google ti-a banat site-ul ? De ex numele site-ului fara extensia lui daca nu mai apare in google inseamna ca e banat? Daca scriu spre ex guralarga.com apare daca scriu doar gura larga sau guralarga nu mai apare. Multumesc
Cum iti dai seama daca google ti-a banat site-ul ? De ex numele site-ului fara extensia lui daca nu mai apare in google inseamna ca e banat? Daca scriu spre ex guralarga.com apare daca scriu doar gura larga sau guralarga nu mai apare. Multumesc
daca la cautarea "site:site.com" ( legat, fara ghilimele ) nu ai nici un rezultat, inseamna ca e banat. Daca la cautarea "site.com" nu esti pe prima pozitie esti penalizat, cel mai probabil.
Si mai are rost sa mai continuii cu el ? Din ce zici tu e penalziat. Ce naiba sa-i fac ? 3 site-uri m-a penalizat dar nici nu stiu de la ce...Multumesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Stai asa la "numesite.com" apar primu nu apar la nume site fara extensie asa asa "numesite" si apaream ..Daca la cautarea "site.com" nu esti pe prima pozitie esti penalizat, cel mai probabil.
Nu e unic
Asta e site-ul faza e ca atunci cand ii scriam numele asa imaginea mea aparea. De acum cateva zile pa. la moda a fost in prima pagina un an jumate .. acum sunt pag 2
Mie imi apare siteul tau pe prima pozitie + ca ai si sitelinks + ca numele siteului tau apare si la suggestions. Cum sa fi penalizat cu asa ceva? Poate numai daca faci vreo tampenie..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)