cum pot depista daca un site e banat sau de google? dar penalizat ? am mai intalnit intrebarea asta pe forum dar nu am gasit raspunsul. (inafara de metoda de a cauta daca are pagini indexate)
cum pot depista daca un site e banat sau de google? dar penalizat ? am mai intalnit intrebarea asta pe forum dar nu am gasit raspunsul. (inafara de metoda de a cauta daca are pagini indexate)
Ultima modificare făcută de daniweb; 13th August 2009 la 15:52.
Mai poti incerca sa dai un search in google cu numele domeniului tau....si daca nu apari nici macar atunci cand folosesti adresa web in search sigur e banat de google...
site:domeniu.com
Daca nu e nici o pagina indexata si inainte au fost inseamna ca e banat![]()
Bla bla bla...
ce fac daca nu stiu de evolutia sitului , de ex vreau sa cumpar un site si nu stiu daca a fost sau nu indexat inainte, iar in momentul de fata nu e indexat
Pai daca nu e indexat, de ce vrei sa-l cumperi?Are trafic direct?
Te uiti cand a fost cumparat domeniul, vezi care sunt keyword-urile pentru care vrea sa rank-eze, vezi ce pozitie ocupa in serps, te uiti pe site sa vezi cum sta cu optimizarea, verifici link-urile in Yahoo, verifici concurenta, compari rezultatele.
Daca un site are link-uri catre el si o vechime considerabila dar nu e indexat, clar e o problema.
P.S.: plus, bineinteles, analiza traficului. Daca te uiti in analytics (daca vrei sa il cumperi, trebuie sa ti se dea acces la analytics inainte de a da banii) si vezi ca traficul din Google scade brusc ar trebui sa se aprinda un bec rosu.
Ultima modificare făcută de raducutzzu; 14th August 2009 la 16:18.
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
mersi pentru informatie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)