Salutare tuturor.Sunt administratorul site-ului jocuri4all.ro ,dupa un an de munca pe el,se pare ca o ia razna.De aproape 2 luni,parca nu "se simte" prea bine.Pentru inceput pot sa va spun un exemplu despre cautarea jocuri.Eram plasat pe pagina 2 la cautare jocuri,aproximativ 6 luni la rand,nu aveam nici o problema,mai scadea,mai crestea,dar acum s-a dus pe rapa.Scade pana pe pagina 10,dupa creste pe 9,scade pe pagina 30,dupa pe 24,iar acum se pare ca sunt pe pagina 54.La fel la celelate cautari,jocuri jetix,jetix etc. , unde apare ca rezultat cu index,insa la rezultate cum ar fi jocuri4all.ro/cat/joc ... nu am nici o problema,e stabil.Tin sa mentionez,ca tot acest timp,link-urile de pe index-ul site-ului erau cu nofollow,inafara de categorii.Se poate sa fi fost asta problema?Am scos nofollow insa nici o schimbare.Cine are o idee ce se intampla cu acest site si stiti vreo solutie,va rog sa imi spuneti.Multumesc si o seara placuta.

Răspunde cu citat
,care au indexate toate cuvintele cautate,la mine se indexeaza cuvintele cu continut relevant ... acum ... alea sunt din trecut,cuvinte care se indexau din orice cautari,dar ma astept sa dispara din google,daca nu o sa folosesc webm. tools.