cum pot depista daca un site e banat sau de google? dar penalizat ? am mai intalnit intrebarea asta pe forum dar nu am gasit raspunsul. (inafara de metoda de a cauta daca are pagini indexate)
Versiune printabilă
cum pot depista daca un site e banat sau de google? dar penalizat ? am mai intalnit intrebarea asta pe forum dar nu am gasit raspunsul. (inafara de metoda de a cauta daca are pagini indexate)
Mai poti incerca sa dai un search in google cu numele domeniului tau....si daca nu apari nici macar atunci cand folosesti adresa web in search sigur e banat de google...
site:domeniu.com
Daca nu e nici o pagina indexata si inainte au fost inseamna ca e banat :)
ce fac daca nu stiu de evolutia sitului , de ex vreau sa cumpar un site si nu stiu daca a fost sau nu indexat inainte, iar in momentul de fata nu e indexat
Pai daca nu e indexat, de ce vrei sa-l cumperi? :) Are trafic direct? :D
Te uiti cand a fost cumparat domeniul, vezi care sunt keyword-urile pentru care vrea sa rank-eze, vezi ce pozitie ocupa in serps, te uiti pe site sa vezi cum sta cu optimizarea, verifici link-urile in Yahoo, verifici concurenta, compari rezultatele.
Daca un site are link-uri catre el si o vechime considerabila dar nu e indexat, clar e o problema.
P.S.: plus, bineinteles, analiza traficului. Daca te uiti in analytics (daca vrei sa il cumperi, trebuie sa ti se dea acces la analytics inainte de a da banii) si vezi ca traficul din Google scade brusc ar trebui sa se aprinda un bec rosu.
mersi pentru informatie