Salut.
Va rog sa-mi spuneti si mie ce s-a putut intampla cu site-ul meu. Stiu ca este conceput destul de deficitar, in sensul ca pagina index contine o structura de cadre, dar sunt obligat sa folosesc aceasta strategie, deoarece am cateva bannere ce trebuiesc afisate fix pe pagina (si nu la o derulare in jos, sa dispara!) iar informatia se schimba des (multe stiri, informatii). Dar si asa, Google a indexat site-ul si chiar dupa cateva cuvinte si expresii era pe prima pagina ce forma rezultatul cautarii, fiindu-i suficiente se pare meta-tagurile !
Apoi, a venit ideea de a indexa si celelalte pagini din site. Ca atare, in pagina de index, am introdus multe etichete <a href .....> pentru a crea link-uri catre celelalte pagini. Evident , in browser acestea sunt invizibile, din pagina fiind interpretata doar structura de cadre. Pe motorul yahoo, acest lucru a dat rezultate, fiind indexate si celelalte pagini. Google in schimb ... nu mai vrea sa indexeze site-ul ! nici o pagina !
Fiind un incepator in domeniul SEO, nu stiu alta metoda de a forta Google sa indexeze si celelalte pagini din site, decat de a crea in pagina index link-uri catre acestea ! (cumva sa folosesc Google Sitemaps?!)
Presupunand ca acesta este motivul pentru care google s-a suparat pe site, va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac astfel ca google sa-mi re-indexeze site-ul, evident si sa indexeze si paginile celelalte (altfel, desigur sterg link-urile si cred ca e ok).
Cum pot sa fac sa vad daca, intradevar, site-ul a fost banat ?
Multumesc
Site-ul este www.valcea-turism.ro