D c Krumel este banat, sau si-a sters user-ul de tot? S-a suparat asa tare?
D c Krumel este banat, sau si-a sters user-ul de tot? S-a suparat asa tare?
old story...ca la romani...
Subiectul e oarecum tabu, pentru a nu imparti actualii membri in tabere pro si contra.
Krumel a fost banat, dupa micul scandal, pe motivul ca se folosea de prezenta pe forum pentru a atrage userii Seopedia la noul sau proiect, cu linkuri si anumite remarci.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
aham, oricum, ma mir ca nu am vazut subiectul asta pe forum, pt ca citesc destul de mult pe aici
Krumel s-a retras. Motivele exacte le stiu doar el si Cristi. Momentan, din ce am inteles, isi pregateste un forum de SEO (cred), ceea ce ar fi foarte bine. Putina concurenta nu strica.
Oricum mare pacat, eu o iau ca pe o pierdere f mare pentru forum. Asta este, sper sa-si revina forumul, ca oricum a cazut putin.
De unde a cazut forumul ?
Din copac ?
E un forum seo , nu dezbatem probleme sexuale , sa ni se scoale de-un subiectdin trei in trei ore !
Mie imi pare rau de Krumel , el era baiat bun , chiar daca m-a bagat la " infractori " , pentru " Limbaj si/sau comportament (injuraturi, atac asupra membrilor) neadecvat. A se citi Regulamentul. " !
Ne descurcam si fara el , mai ales ca fiecare suntem cu siteurile sau siteurile lui !
Eu n-am mai vrut sa devin editor DMOGZ , la categoria adult , desi am mare experienta si fusesem acceptat , pentru ca era o munca in plus pentru mine !
Nu cred ca acest forum are asa mare nevoie de moderatori , deoarece putem sa invatam unii de la altii , si oricum cea mai mare parte a sfaturilor se dau pe bani , ca acuma suntem in Uniunea Europeana si mai ne procopsiram si cu un summit !
Cand am zis ca a cazut, a cazut in sensul informatiei. Toate discutiile sunt identice nimic nou si majoritatea vin aici strict pt LE. Oricum, fiecare cu parerea lui.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)