In munca asidua care o desfasor acum, m-a bubuit aceast dilema.
am uitat sa pun semnul intrebarii in titlu![]()
In munca asidua care o desfasor acum, m-a bubuit aceast dilema.
am uitat sa pun semnul intrebarii in titlu![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Krumel, e doar Krumel.
A venit pe forum pe 15-November 2004, e membru al forumului cu nr. 14, cu o activitate cat de cat considerabila.
Cam atat.
Ah..sint din Iasi.
E deajuns. <_<
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Salut Krumel. Bine ai venit pe SeoPedia.Postat în original de Krumel @ Mar 3 2006, 06:57 PM) [post=11541
May all your web] Krumel, e doar Krumel.
A venit pe forum pe 15-November 2004, e membru al forumului cu nr. 14, cu o activitate cat de cat considerabila.
Cam atat.
Ah..sint din Iasi.
E deajuns. <_< [/QUOTE]
Salut Krumel. Bine ai venit pe SeoPedia.
May all your websites be well optimized.:lol:
da, bine ai venit krumel
care-ti e numele si ocupatia? :p
hai nu fi, zi si tu :p
ps. respect ca tii la" sint", e justificabil, eu folosesc doar "sunt" pt ca sint imi aduce aminte de comunism
![]()
Krumel e un Bogus. Fara nume. Prenume doar...Gabriel.
Ocupatia?...Navigator, cercetas, crescator de sperante in pepiniera Net-ului, critic de prostie, amic bun dar cu principii.....
Legat de "sint", "sunt", limba roaman nu mai e ce a fost. Noua Gramatica a Limbii Române ma face sa cred ca distinsii lingvisti din Academia Românä privesc telenovele si asculta manele la greu. Cine mai si citeste inafara de ce e virtual pe Net, ar trebui sa stie despre ce vb.
No offense.
Deci, eu sint sau/si sunt. Nu e o variata gresita. Ca si text. (Incercam iar sa evit o cacofonie)
![]()
SPor.
zaducu iesean..cu respect cu tot.
Poate ne vedem la o intalnire cu toti membrii SeoPedia din iasi. Ca am cam fi cativa. De o naveta macar.
Multumesc post mortem tuturor pentru urarile de bine.
Buna gluma. :p
PS: nu va spun nimic de realizari si proiecte, ptr ca unele le stiti, altele le caut..inca.
stiu, de aceea am si zis ca este justificabil, nu din alt motiv... din cate stiu argumentele lingvistice sunt pro "sint". dar din pacate]Postat în original de Krumel @ Mar 4 2006, 10:17 AM) [post=11589
Legat de "sint", "sunt", limba roaman nu mai e ce a fost. Noua Gramatica a Limbii Române ma face sa cred ca distinsii lingvisti din Academia Românä privesc telenovele si asculta manele la greu. Cine mai si citeste inafara de ce e virtual pe Net, ar trebui sa stie despre ce vb.
No offense.
Deci, eu sint sau/si sunt. Nu e o variata gresita. Ca si text. (Incercam iar sa evit o cacofonie)
![]()
SPor.
[/QUOTE]
stiu, de aceea am si zis ca este justificabil, nu din alt motiv... din cate stiu argumentele lingvistice sunt pro "sint". dar din pacate nu le mai gasesc acum....![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)