Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: 3 site-uri in 1 este ok?

VoicuMarius este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit 3 site-uri in 1 este ok?

Salut, daca puteti sa ma ajutati cu o intrebare, vreau sa fac 3 site-uri si in meniu vreau sa pun site-ul de info la sectiunea info si site-ul de blog la sectiunea blog a magazinului online. Este ok din punc de vedere seo sa fac chestia asta ? Clientul vrea 3 site-uri separate pt ca are continut foarte mult si ar vrea ca site-urile sa fie legate unul de altul.
    O a doua intrebare ar fi, ce hosting sa cumpar? sa le tin pe toate pe un server si sa creez subdomenii? sau sa le fac pe 3 servere diferite. Cum credeti ca e mai bine din punct de vedere SEO.
    Si inca o intrebare poate careva sa-mi explice la ce folosesc aceste TLD-uri? Va Multumesc!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de VoicuMarius Vezi Post
    Salut, daca puteti sa ma ajutati cu o intrebare, vreau sa fac 3 site-uri si in meniu vreau sa pun site-ul de info la sectiunea info si site-ul de blog la sectiunea blog a magazinului online. Este ok din punc de vedere seo sa fac chestia asta ? Clientul vrea 3 site-uri separate pt ca are continut foarte mult si ar vrea ca site-urile sa fie legate unul de altul.
    O a doua intrebare ar fi, ce hosting sa cumpar? sa le tin pe toate pe un server si sa creez subdomenii? sau sa le fac pe 3 servere diferite. Cum credeti ca e mai bine din punct de vedere SEO.
    Si inca o intrebare poate careva sa-mi explice la ce folosesc aceste TLD-uri? Va Multumesc!
    Salut Marius,

Ceea ce doreste clientul chiar nu conteaza, jobul tau este sa-i explici ce "trebuie", nu sa lucrezi la comanda. Daca lucrezi "la comanda", intr-un final tu o sa raspunzi.

Clientul are 3 site-uri:
    - magazin
    - blog
    - info?

Sunt 2 variante, fiecare cu particularitatile ei;

- site-uri separate (individual, subdomenii, foldere)
    - acelasi site

Decizia fara informatii e imposibila. Daca poti spune macar nisa, iti pot spune cum as face eu efectiv.

"Continut foarte mult", nu inseamna impartirea lui pe site-uri.

3 servere diferite? Ce volum de trafic estimezi pentru a avea 1 server diferit pentru fiecare? Server inseamna server dedicat, daca vorbesti de conturi shared sau vps-uri, ele nu sunt servere.

Care tld-uri?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Nisa inca nu o cunosc, pe client il intreseaza mai mult varianta cu site-uri separate. Eu vreau sa stiu daca este ok din punct de vedere seo, nu vreau sa ma penalizeze google-ul. Site-ul de info va avea sute de pagini de informare legat de subiect( continut original 100%), blogul postari zilnice cate 1-2. + poze, si o postare o sa fie cam de 400-700 caractere. Magazinul online la inceput cateva sute de produse si in timp cateva mii. Ce ma sfatuiti sa fac ce hosting? Si daca e ok pt google.
    Referitor la TLD, ma refer la Top Level Domain, ce inseamna defapt? Multumesc mult!

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    94
    Putere Rep
    33

Implicit

Intrebarea nr. 1: clientul are experiente anterioare cu businessul pe internet, site-uri, seo etc?

Intrebarea nr. 2: tu ce experienta ai si, mai ales, ai creeat pana acum site-uri?

Intrebarea nr. 3: cum de nu cunosti nisa?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

E o intrebare simpla sincer, cu un raspuns sincer, nu inteleg de ce atatea intrebari...am facut cateva site-uri pana acum dar nu cu cereri de genul asta, daca stiam nu mai intrebam aici e simplu. Nisa nu o cunosc pt ca trebuie sa semnez un contract de confidentialitate..( asa cere clientul). Clientul are cunostinte de businessul online si de seo. Multumesc!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Intrebare: de ce 3 siteuri si nu unul singur, eventual cu magazinul pe root si cu blogul si sectiunea de info (ce o fi aia) pe subdomenii?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Baieti eu inteleg ca sunteti foarte destepti, pt. ca din acest motiv si scriu aici. Asa vrea clientul eu va intreb doar daca e ok sunt penalizat de google sau influenteaza seo? Da, sau NU

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@marius Voicu, ironiile fine nu isi au rostul. Nu ne cunoastem si nu cred ca ne permitem sa ne tragem de sireturi in acest moment.

Vrei un raspuns la o intrebare mult prea generala, fara a da absolut niciun detaliu? Ok. Fie. In functie de ce experienta ai, poate fi in acelasi timp si un avantaj si un dezavantaj din punct de vedere seo. Poti fi penalizat sau nu. Multumit?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Nici nu e vorba de ironie sincer, imi pare rau ca asta ai inteles, eu chiar am vb serios pt ca altfel nu as mai fi scris aici..dar ma rog. O sa ma opresc prin a mai scrie ceva, pot ca vad, ca nu sunteti concreti deloc...Dar multumesc!

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    94
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de VoicuMarius Vezi Post
    E o intrebare simpla sincer, cu un raspuns sincer, nu inteleg de ce atatea intrebari...am facut cateva site-uri pana acum dar nu cu cereri de genul asta, daca stiam nu mai intrebam aici e simplu. Nisa nu o cunosc pt ca trebuie sa semnez un contract de confidentialitate..( asa cere clientul). Clientul are cunostinte de businessul online si de seo. Multumesc!
    Nisa e diferita de idee. Nu ai nevoie de contract de confidentialitate ca sa stii daca e vorba de vanzari de electronice, site de retete, erotic shop etc. Nu stiu cum poti prelua un client nou fara sa stii nisa, asa cum nu imi pot imagina cum cineva care are legatura cu website design/developing si preia clienti contra-cost nu stie ce inseamna TLD sau hosting pe servere separate.

Sunt destul de sigur ca in cazul de fata stie clientul mai bine decat tine ce plan de bataie sa aplice. Ma pune putin pe ganduri faptul ca vrea sa lucreze cu cineva care nu stie ce inseamna TLD, dar gradina lui D-zeu e mare si am vazut destui tech savvy angajand persoane cu un nivel de cunostinte submediocru.

Acum fix on-topic. Ideea clientului cu trei site-uri separate poate fi buna sau proasta. Depinde ce planuri are in cap si cum aplica ideea.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st May 2012, 13:37
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th July 2011, 01:23
  3. Cu www site-ul este down, dar fara merge.
    De byetsoft în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st February 2011, 10:41
  4. Este acest site legal?
    De matei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 2nd November 2010, 10:34
  5. Site este optimizat ?
    De Ionut D în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 31st December 2007, 13:58

Etichete pentru acest subiect